fotoğraflarını koyarsanız daha kolay sonuca ulaşırsınız..hayırlı satışlar
Merhaba elımde sattıgım puntomdan kalan 2 adet cok cok temız brıdgstone lastık var arkadaslar.185/65/15 ıhtıyacı olan arkadas varsa uygun fıyata verıcem.Ayrıca 4 tanede sac jant var.ıhtıyacı olan gerı donebılır.
fotoğraflarını koyarsanız daha kolay sonuca ulaşırsınız..hayırlı satışlar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Lastikleri amcamın Fiat Marea'sı için düşünüyoruz ama bir sorum var arkadaşlar. Marea'nın lastikleri 195 - 60 -15...Sizin sattıklarınız 185-65-15 ... Şimdi ben sizin lastikleri alırsam acaba uygunluk sorunu olur mu? Hani ikisini sizden alıp ikisini de sıfır almak planladığımız. Dört lastiğin de ebatı aynı olacak fakat orjinalinden farklı olacak. Sakıncası olur mu acaba?
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
bızım puntolara orjınalden daha buyuk lastık takıyoruz ama marea ya orjınalden kucuk lastık takılırsa nolur tam bılemıyoum.konuyu GP COSKUN bey cozer gııme gelıyor.
lastiklerin fiyatini pm atarsaniz konusabilirz![]()
ozel msjdan yolladım emre.bı bak ıstersen.
fotolarınıda koyucam ama beceremedım bı turluu.bakalım yapabılırsem eklıcmm.lastıkler oldukca ıyı durumda arkadaslar.takım halındeydı lastıkcıde duruyordu satılsın dıye.lastıkcıde bı katakullliye getırmıs ıkı tanesını.bıunlar dıger ıkısı.ısını rahat goruru yanı.fiyat da makul zate elımden cıksın bırının ısıne yarasın amacım o.
nedir fiyat buraya yazsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
tama ıkısı ıcın artı jantlarıda verırım 75 tl.işimi görürü dıyen arkadas varsa alsın.
ben sadece saçları isterim. NE kadar istiyorsunuz. Bana pm atarmısınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri