arkadaşlar gp sattığımdan bu yana ne alsam ne diye düşünüyordum.2009 model tjet almak istiyorum.alacağım araçta skydome artı 3kapı olmasını istiyorumişallah güzel bir araç bulurum.çevrenizde varsa yönledirirseniz sevinirim
![]()
arkadaşlar gp sattığımdan bu yana ne alsam ne diye düşünüyordum.2009 model tjet almak istiyorum.alacağım araçta skydome artı 3kapı olmasını istiyorumişallah güzel bir araç bulurum.çevrenizde varsa yönledirirseniz sevinirim
![]()
Fiat / Punto / Grande 1.4 T-jet Sport / 22.000 artık daha ne yapayım? sahibinden.com'da
daha iyisini daha ucuzunu bulamazsınız..ben araca kefilim...kız gibi
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bencede güzel araç
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bu arad aklinizda bulunsun 2009 ve 2010 tjet sportlarin baz donanimi. 2008 modellere gore daha dusuk.2008 lerde elekrtonik bel destegi ve hi-fi ses sistemi bagajda 12v priz vs standart iken 2009 2010 larda mevcut degil![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
araç çok temiz ama ben skydome olsun istiyorum o yüzden ilginiz için tşkler..daha değişik ilanlar varsa hbr ederseniz çok sevinirim
Fiat / Punto / Grande 1.4 T-jet Sport / _ White Car _ sahibinden.com'da tam aradığınız özelliklere sahip kusursuz
Atahan abinin arabası gerçekten cok güzel duruyor düşünürseniz on numara araba ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
çook güzel bir araç telden dönücem size..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri