bulut Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle ARACINIZA HERZAMAN uygun olan ürün alınmalı. AMA BU YAY KONUSUNDA DA Bİ FİKRİMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM; Benzin ve diesel araçlar arasında 100 kg fark var diyoruz evet. Mesela ben 72 kiloyum ve arabama bindiğimde (spor yaylarda) gözle görülür bi alçalma söz konusu yani kafadan 1 cm alçalıyo. Yani konuyu şuna baglııcam ki; 1,025 kg lık benzinli bi gp ye göre 1,130 kg lık diesel tabiki kafadan 1 cm fark arttırır alçaklıkta. Tabi olay tamamen istege baglı. Unutmayınki bizim gp ler 5 cm le bile cok alçalmıyo. Eger aracınızı gerçekten alçaltmak istiyorsanız. Diesel sahipleri tıpkı orhan gibi benzinli model eibach alıp takmalı. ÇÜNKİ ORHANIN YAYLAR BENZİNLİ ARACIN HAFİFLİĞİNE GÖRE TASARLANMIŞ VE BUNA KEZA ORHAN 100 KG DAHA AGIR OLAN DİESEL ARAÇ KULLANDIGI İÇİN ARACI ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ALÇALTMIŞ. Benim gibi benzinli gp sahipleri de diesel araçtan cıkma (ARACIN AGIRLIGINI YEMİŞ VE bayaaa bi esnemiş) 5 cm yay alıp takabilir. Aksi taktirde 5cm yay ile benzinli aracı cok fazla yere basamazsınız.
EN GERCEK ÖRNEĞİ BENİM Kİ; BENDE cıldırıp son çare KOMPLE YERE BASTIM ARACII :D:D