Resim ve ebat bilgisi verebilisen çok daha verimli olur iyi satışlar dilerim.
3 bine daha gelmedi,lastik ve jantlar aynı anda alındı,çizik tamir kesinlikle yoktur ilk günkü gibidir jantları replika olarak aldım fakat yetkili serviste aynısını gördüm satışta 900 lira dan,lastikler bridgestone turanza ölçülerini yarın yazayım unuttum jant ve lastiklerin bana maliyeti 1.500 lirayı buldu balansları alındı punto için özel bilezikleri yapıldı kesinlikle sorunsuz alıp takılacak jantlar,jantlar ve lastikler yakıtı olumsuz yönde kesinlikle etkilemedi yol tutuşunu ciddi manada iyileştirdi bridgestone sert ama çok iyi bir lastik düşündüğüm fiyat 1.000 lira jantlar 15 inç
![]()
Konu dallix tarafından (08/06/2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
Resim ve ebat bilgisi verebilisen çok daha verimli olur iyi satışlar dilerim.
bu jantlar yanılmıyorsam 4*98 olsa gerek yani linea ve bravo lara uygun gibi, bijon aralığı ve et ölçüsü nedir arkadaşım
4.98 fakat içlerine 0.2 mm bilezik yapıldı sorunsuz 210 km hızda denendi halen yaşıyorum![]()
merhabalar. lastikleri sattınız mı acaba? satmadıysanız eğer sadece lastiklerinizi almak istiyorum. sadece lastikleri satmayı düşünüyor musunuz? lütfen bana 0 505 469 44 42 numaralı telefonumdan bir mesaj atar mısınız? bu aralar sık sık internete giremiyorum. ilginize teşekkürler
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri