özel mesaj gönderdim abi...
izmirden getirtip hiç takmadığım orjinal tjet jantları ve 205 40 17 falken lastikler satılıktır. lastiklerde herhangi bir balon deformasyon vs yoktur. sıfır gibidir. jantlarda çiziksiz kaynaksız tertemizdir. pazarlıksız 950 tl ( otoya sorulabilir 10 gun önce 1000 tl ye aldım)
Konu omerv tarafından (14/08/2010 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
özel mesaj gönderdim abi...
hayırlı satışlar
hayırlı satışlarr
ömer ne oldu neden aldın neden satıyorsun ?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
açıkcası bende merak ettim neden satıyorsunuz
takamama sebebine baktınızmı? aracım 4*98 demiş(her nekadar garip olsada) jantlar zaten orjinal fiat jant normalde uyması gerekir + jantların eski sahibi atalayx kendi arabasında kullanıyordu hiç bir bilezik vs olmadan(gözümle gördüm)
keşke param olsaydı ve lastiklerim eski olsaydı...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
takamama sebebine baktım ama madem bu jantları daha önce kullanan vardı bu arkadaş neden takamıyor ???
açıkcası daha öncelerdende duymuştum galiba ben bu muhabbetti 4*98 araçlar vardı
bu jantlar linea jantı olmasın
puntonun 4*98 i yok bir yerde bir yanlışlık var arkadaşlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
bu jantları ben atalaydan almak istedim hatta 'ın dükkanda takıp beraber teste çıktık hiç bir sorun yoktu ancak atalay ile para konusunda anlaşamayınca almak nasip olmadı bence jantlar kusursuz!!
Konu siyahinci83 tarafından (14/08/2010 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
ozaman sorun jantlarda deyil Ömer arkadaşımızın aracında veya başka sorunlar var
kendisine pm attım ama hala cevap yok, vazgeçti galiba...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri