ortasını bulalım şu işin bence tamer abi sen eskişehir buluşmasına gelicekmisin gelirsen yanında getirirmisin muratta getirir sonra orada pazarlık yapılır
Printable View
ortasını bulalım şu işin bence tamer abi sen eskişehir buluşmasına gelicekmisin gelirsen yanında getirirmisin muratta getirir sonra orada pazarlık yapılır
cidden tamer abi eskisehir buluşmasına geleceksin sanırım orada yüz yüze halledelim ben komple sistemi getiririm yanımda =) sorun yok. hem takas olursa kargo paralarından kurtuluruz =)
hocam diğerlerine bakmadım ama subbass için çok fazla istiyosun..hayırlı satışlar olsun
abi subbass dediğin kicker ise sadece kabini 100 lira piyasa fiyatı öyle sanayide gidipte yaptırılmış bir kabin değil. sesi çok tok alabiliyorsun. Kütahyada sadece 1 tane kickerle tanındım =) her tanıştığım arabanda ne var diyordu. eğer kabini istemezlerse ben kickeri zaten 140 a falan veririm problem yok o konuda =)
Bir aksilik olmazsa Eskişehir'e geleceğim. Söylemeyi unuttum, farların üzerinde Philips'in beyaz uzun ampulleri var, 60tl ye almıştım.
güncel sadece kicker kalmıştır. sis farı+ xenonla veya led stopla takas olabilir. Tamer abi tekrar hayırlı olsun.
tamer abi hayrını gör tanıştıgıma cok memnun oldum tekrardan arabanda cok güzel olmuş
Murat ve Mustafa bende sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Sizlere de hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız Angel'lardan.
güncel arkadaşlar...
güncell