aynen bende soruyorum :D
kaça mal oldu abi ve arıza ışığını nasıl söndürdün?
Printable View
Arkadaşlar kusura bakmayın.. Ozan kardeşim hatırlatmasa unutmuştum inanınki bu konuyu.. Tabi işim halloldu ya :):) İşin şakası..
Çorlu'da bir arkadaşla yaptık bu işi. 50 TL çakar lamba kiti beyinli 4 fonksiyonlu 30 civarıda işçilik hallettik. Nasıl hallettiğe gelince;
Arka sis lambasını söktük ve içindeki ampulu çıkarttığımızda hemen arıza ışığı yandı. Baktıkki ampul 20 W bizde hemen 5 W luk bir ampul taktık ve arıza ışığı olayını ortadan kaldırdık.. Normal ampule gelen elektrik kablosunu sıyırıp çakarlara elektrik bağlantısını yaptık. 5 W'luk ampulude siyah bantla bantladık ki sis düğmesine basınca oda yanıcak ve tampon altından gözükmesin diye.. Ve süper bişey oldu... İsterseniz bir video çekmiştim garajdayken.. Ekliyebilirim.. Sorularınız varsa başka yardımcı olabilirim..
Fiyat normal esasında... Videoyu malesefki yarın koyucam.. Videoyu kardeşim çekmişti onun telinde ve kendisi henüz eve teşrif etmedi arkadaşlar :)
Evet ilk sayfaya bir göz atınca fiyatın normal olduğunun farkına vardım..:)
Yarın eklerim video yu görürsünüz arkadaşlar... Femolide var mesela çakar lamba kiti ondan sipariş verin bir elektirikçiye taktırın.
merakla beklıyoruz nasıl oldugunu:)
Arkadaşlar izlesene.com'a ekliyebildim.. Başka nasıl ekliyeceğimi bilemedim.. Buyrun video...
Punto çakar lamba | İzlesene.com
güzel olmuş bende istiyorum diyicem ama benim arkadaki sis farlarıyla geri vites lambasının olduğu yerler boyalı gözükmüyor ön sislerin içine nasıl olur :)
link açılmıyor ki...
cok göz alır bence biraz abarır derim..ama arkada güzel olmuş
açılmıyor...... yine baktım...
büyük ihtimalle senin şirket bilgisayarın sisteme giriş izni vermiyor.. nediyor mesela açılmıyor?
şimdi gene baktım açılıyor...
valla bende izledim sorun yok
herhangi bir problem yok linkte.. Büyük ihtimalle Eser'in kullandığı makine video göstermiyo..
eser abeyy senin pc bozuk :P :D
valla evdeyim ama izlesene ye girmiyor benim pc... laf atmayın pc me benim.. olabilir... ama izleseneye girmiyor .... ilginç bir durum...