hayırlı satışlar
yeni jantlarının fotolarını da görmek isteriz
herkese merhaba
aracıma yeni jant ve lastik aldığım için 13.000 km kullanmış olduğum orjinal 15' jant ve lastiklerimi satıyorum.
ORJİNAL 15' GRANDE PUNTO JANT VE LASTİK #20421754 - sahibinden.com
bu linkten ilanı takip edebilirsiniz...
herkese keyifli forumlar
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (14/01/2010 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim
Dynamic+75 Beygir+KP+Rock Siyah veee en önemlisi O Bir GaLaTaSaRaYLı Hemde En Fanatiğinden
hayırlı satışlar
yeni jantlarının fotolarını da görmek isteriz
arabayı bir yıkatabilsem çekip koyucam ama bir türlü havalardan dolayı nasip olmadı en kısa zamanda inş.![]()
Dynamic+75 Beygir+KP+Rock Siyah veee en önemlisi O Bir GaLaTaSaRaYLı Hemde En Fanatiğinden
hayırlı satışlar sezgin abi
unutmadan söyliyim jantlara kefil olabilirim gerçekten temzi jantlar arabayı bizzat tanıyorum çünkü![]()
Konu StrawBeeRy tarafından (15/01/2010 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Hayırlı satışlar...600 lira iyi fiyat
Sadece jant ne kadar?
hayırlı satışlar, sadece jant satıyor musunuz? eğer öyleyse ne kadar düşünürsün arkdaşım?
arkadaşlar sadece jantları 350 tl ye veriyorum
hayırlı satışlar çok güzel fiyat alıcı olanların bu jantları kaçırmamaları temennisindeyim![]()
arkadaşlar jantlar ankaradan bir arkadaşımıza satılmıştır
lastikler durmaktadır fiyatı 200 tl dir.
hayırlısı olsun sezginim. alacak arkadaşlara fiyatlar gayet güzel.
kardeşim benim hayırlı olsun,fiyat superdi gerçekten.
eyvallah kardeşim saolasın...
keşke daha önce görseymişim ilanı kacırdım jntları.alan arkadasa hayrlı olsun.
Kaçırdık jantları yaa.
sezgin lastıklerın marka ve ölçülerini verirmısın?
175/65/15 pirelli...
ne kadar ıstıyosun lastıklere
150 tl sadece 8000 km kullanıldı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri