bende var ama takım olarak satıyorum
İyi günler arkadaşlar bugün ne varsa her şey üstü üste geliyor Allahtan hayırlısı. Otobanda gelirken bir şeyin üzerinden geçtimön panjurum olduğunu eve geldiğimde anladım şimdi ön panjurum yok haliyle
bana logolu olabilr. ön panjurunu değiştirpğ elinde fazladan kalmış var ise eğer bir üst ön panjur lazım logo rengi ve mltjet yazısı var yada yok fark etmez
şimdiden teşekkrler...
Artık Fiorinolu
bende var ama takım olarak satıyorum
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
alt üst mü ?? Fiyat ne kadardır ??
Artık Fiorinolu
abi alt üst olarak 100 tl istiyorum mavi logolu multijet yazılı bütün tırnakları sağlam
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Erkan hemen buldun...
Yarın bir konuşalımşimdi uyku bastırdı hiç bişi düşünemiyorum
Artık Fiorinolu
kaçırma iyi fiyat....
Farkındayım üstadArkadaşla yarın irtibata geçeyim ben
![]()
Artık Fiorinolu
jantlarıda vereyim....
Hehehehehbatacam üstad şu yağ göstergesi muhabbetini bi çözüme kavuşturayım Döncem ben sana
![]()
Artık Fiorinolu
abi ben buradayım istersen cep numaramı vereyim
senin kısmetin o jantlar.....
Özelden msj atarsan kardeşim yarın dönmye çalışayım ben sana![]()
Artık Fiorinolu
tmm abi
Serkan sizin ev nerdemersinde bizim mahallede görüyorum arada bir panjursuz yoksa senmisin
![]()
Artık Fiorinolu
pozcu postanesi arkalarında eyfel pastanesi karşısı ama ben artık Ankara'dayım benim araç siyah... ya çok şaşırmıştım yolda mola verdiğimde farkettim
)
hımm tmmbende dumur oldum sorma acayip de cnm sıkıldı sonra...
Artık Fiorinolu
ya serviste orijinalini sordum 245 TL'ymiş maşallah... Dışarda ise 90 TL diyen de var 75 TL diyen de... Ankara'da çıkma sordum kırığı çatlağı olan panjura 100 TL istedi adamlar![]()
abi ben 100 veriyorum ama öncelik erkan abinin almassa sen alabilirsin istersen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri