yaylar sıfır mı kullanılmış mı.
Acil aracımı satmaya karar verdiğim için şakir dönmez arkadaştan aldığım dizel corsa ve puntolara uygun 3.5 mm alçaltan Alman yay takımı 250 lira.
yaylar sıfır mı kullanılmış mı.
EVOEVOEVOEVOEVO
sertlik nasıl beyler sizce bu h&r larda
yayları bvenden önceki arkadaş sitemiz üyelerinden birisi 3 ay kadar kullanmış ben ise sadece 1 ay kadar kullandım. yaylarda en ufak bir hasar kırık yamuk kaynak yok sıfır gibiler. srtlikleri tatlı sert bir ayarda. uzmanların en çok tavsiye ettikleri alçaltma oranına sahip. yayların kalitesi ise malumunuz alman malı ve bir çok spor otomobil üreticisine fabrikasyon yay veriyor. ben aracımı satıyorum üzerinde giderse bedavaya gidecek hemde buralarda böyle arabalara iyi bakılmıyor çünkü spor yapılmış hor kullanılmış imajı veriyor.
ben kullanıyorum güzel memnunum
aslında daha düşük fiyata olsa güzel olurdu..
yaylar 200 lira son rakam arkadaşlar bu fiyata bulmanız imkansız. zannetmeyinki kırık dökük falan bilakis yepyeni. resimler orjinal resimleridir. inceleyin seri numaraları üstünde.
işte resimler
bende 3,5 cm h&r yay kullanıorum performansı gayet iyi ben memnunum alcaltmasıda tam kararında ne cok düşük nede cok yüksek tam ortası tavsiye ederim arkadaslar
arkadaşlar yaylar izmirden gelmişti toprağına döndü bilginize. konu kilitlenebilir.
Konu mehmetbasli tarafından (02/08/2010 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri