hem acil hemde 31bin TL diyorsun biraz zor satarsın...ben 1.3 m.j dinamik emotion yada fun modeli almayı düşünüyorum ama bu rakam bana çok yüksek
Severek Ve isteyerek Aldığım aracımı Acil Avrupaya Gitmem gerektiğinden Satıyorum arkadaşlar ...
Kaza Bela Boya Değişen Bi yeri Yok ...
Henüz 5.000 kmde
Hepiniz Özelliklerini Biliyorsunuz Zaten ...
Araç Grande Punto 1.3 Multijet 16v 90hp Fun Dır ...
Fiyat: 30.999
![]()
hem acil hemde 31bin TL diyorsun biraz zor satarsın...ben 1.3 m.j dinamik emotion yada fun modeli almayı düşünüyorum ama bu rakam bana çok yüksek
sıfırı kaç para ki![]()
çok pahalı
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
GRANDE PUNTO S5 5 KAPI 1.3 MULTIJET 75 HP>>30.500 TL
fiat resmi internet sitesinde böyle diyor.tabi bu 75 hp
15 hp için ikinci ele 31bin vermeye bence değmez.kusura bakmasın satan arkadaş ama fiyatta uçmuş
Bugün sıfırı için 27.750 fiyat aldık 1.4 5k 75 Bg Active. Fun değil ama +750 liraya dijital klima hariç herşey oluyor (deri direksiyon vites,jant,kol dayama ..)
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
fiyat banada çok geldi yaniaciliyet olmasa tmm dicem de .. ne diyelim araç sizin karar da sizin hayırlı satışlar dilerim .
1.3 multijet çelik cant 75 hp (full kit) 28900 yeni aldım 2010 model hatta hala bekliyorum gelmedi henüz (gp)
Pazarlık Payı Var niyetin Varsa
Aynısının Sıfırı yok
2008 Model ine 26 Milyar istiyolarda Çok olmuyo
2010 Model 90hp Fun modelinemi 31 çok Oluyo ?
Dostum Bu fun Modeli Ve 90hp ...
Sen Sıfırını Al ozaman İçinde Kafanda Rahat Olsun![]()
Konu GP COSKUN tarafından (08/06/2010 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.
bu linkde gördüğün aracı kaça aldım bi tahmin et bakayım sen yargılamadan önce
https://forum.grandepuntotr.com/gara...a-krakeri.html
yinede hayırlı satışlar diliyorum
arabamı tanımadığın için bisey demiyorum sana..ama şu kadarını söliyim aracın suanki değeri 28,000 lira benim aldığım fiyat 23,500 otur düşün dıorum sadece..
Dostum Satılmazsa Vitrine Koyarız Sıkıntı yok bizde![]()
Merhaba Kerem öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Aracının aynısından bende de var aynı motor ve donanım seviyesinde 10binde araç. Fakat şöyle bişey var ki plakayı taktın 2.gün aracın değeri %20 düşüyor biliyorsun... Umarım istedğin fiyata satarsın fakat fiyat olarak bence de fazla istemişsin gibime geldi... Bu benim şahsi fikrimdir..
fun lar özel bide 90 lık 2010 model olması ayrıcalık olmuş fun takıntısı olan biri için araç idaal ama almaya niyetlenen bu fiyata biraz düşünür diyorum ben 2009 dizel siyah hatasız 75 lik fun sattım 2 ay önce 25000 TL ye verdim 20 gün öncede evo dizel dinamig skydome paketli aldım 33500 TL bence araç 90 lık olduğu için 30.000 görebilir birde 6 vitesse ozaman 30.000 garanti tabi hatasız çiziksiz durumdaysa.
yok saol kardeş benim bütçemi aşıyor.bekleyelim başka bir arkadaş satmak isterse onu bakıcam artık.pazarlık edipte boşuna seni yormayayım.en fazla 1000-2000 düşecen zaten.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri