E o zaman ne diye acil diyorsun arkadaşım ?
Kamera koyup yurtdışından vitrinimi izleyeceksin..!
Printable View
30 m den fazla verdikten sonra türkiyenin %99 du 0 Km gp almak ister ben onu bilir onu söylerim
zenginin malı fakirin dilini yorar hesabı olmuş- kimse yanlış anlamasın sözüm meclisten dışarı, hepimiz dostuz burda. Ama bence de gerçek şu ki 30.000 göremez araç. 29900 olur 30 olmaz. Hayırlı satışlar!
1 muhalefet ben deilmişim demekki:)
Bu paralara Satılmazsa Pert Eder 38.000 Alırız ;)
Sıkıntı yok ...
GÜncelllll....
5k 1,3 multijet fun beyaz
1 saat önce 26,500 e verdim.
Otomatik fun var mi piyasada?
fiyat konusunda bukadar yorum doğru değil arkadaşlar az yada çok isteyen istediği fiyatı yazar, yazar pazarlıkla düşer yada düşmez satan kişinin bileceği iş ama biliyorsunuz önce beğenirsin aradığına uygundur sonra sahibine bir fiyat teklif edersin ve karşılıklı fiyat belirlenir, ama bir fiyat yazılır sonucta, arabanında sıfırdan farkı yok gibi zaten.
banada biraz fazla geldi ama neyse...
hayırlı satışlar.... ilgili ilandaki arkadaşın şimdiye kadar kaç adet mesaj attığına bakınız ciddiyet ortaya çıkar.... tamami ilen ticari diyorum ben sayın satıcı arkadaşın üyeliği...
çok kötü bir yaklaşım umarım şaka yapmışsınızdır.
Bu şekilde de oradan gelecek paradan hayır geleceğini düşünmüyorum.
Hadi diyelim, Kazayı yaptın araç da pert olacak masraf var. Kasko sana 38 vermez piyasa ederinin 1-2 bin altında ısrar eder. Uğraş dur. Sonra masrafa göre belki yaptırt der ya da mahkemelik olursun. Kasko bedeli 38 yazıyor diye 38 alınsa perte çıkan kaskolu araç sahiplerinin HEPSİ karda olurdu.