savaş abimin arabası tektir yaaa. birazdan atar resimleri. beğeneceğinize eminim... umarım anlaşırsınız...
Printable View
Kısmet...
Sağol Çağatay,darısı senin başına.Alırken sky-dome konusunda pek pozitif yorumlar almadım,bu yüzden vazgeçmiştim.Kısmet ne diyelim:)
Arayan arkadaşlar var ama henüz ciddiyete binmedi alış-verişimiz.Teşekkürler yorumlarınıza.
Cam tavanlı araba olmaz:P Havada 6 takla atan bir uçar kaçar olarak çok tırstım,ne yalan söyleyeyim.
Şahane bir araç, hayırlı satışlar, alacak olan arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun.
Yok,gerçekten sky-dome güzel ama takladan sonra çok korkmuştum.Zaten tavan üzeri düşmüştüm ve oradan gelen bir çekince var.İltifatların için sağol,seninki de hiç fena değil,yabana atma.
Araca güzel bakmışsın, kmsi de az baya, nerdyese sıfır ayarında.. Fiyatı da tam kararında, hayırlı satışlar.
Hayırlı Satışlar Güzel Araç ...
Takas Düşünürseniz Görüşelim ;)
çok temiz maşallah...ah bide hakkettiği fiyata gitse şu t-jet sportlarımız hiç yanmıycak içim...moralini bozmayım ama araba çok temiz olduğu halde 26 çok :( yinede hayırlı satışlar..
ertuğ sen söyleme bari oğlum :)
Arkadaşlar,fiyatı revize ettim.İlgilenen arkadaşlarınıza da söylerseniz çok sevinirim.Sağolun.
Arkadaşlar aracım halen satışta fakat çok arayan oldu,ben biraz nazlanıyorum ancak gidecek gibi.Durumu olan kaçırmasın.İnşallah değerini bilen birine gidecek.
kaçırılmayacak arabaa
Aracı dün Ankara'ya geldim ve sattım.Faktis'e aracının hayırlı olmasını temenni ederim.Hayatımda yaşadığım en zor satış oldu.
Kavaklıdere'de ki sevgili Müslüm Bey'e de olumlu expertizinden dolayı teşekkür ederim.Gerçekten iyi insan.
beyaz bravo 120 hp skydome,güvenlik paket 9500 km 2010 model bravo tjet
33000 tl
eser özveren
05059249398
alanada satanada hayırlısı olsun..arkadaslar bu arada bende kardesım ıcın 1 adet t-jet sport buldum.45000 km cıvarı temız bır arac 20750 tl uygunmu?
ilanı kopyalarmısınız tanırım muhtemelen=)