Fiat Grande Punto Active 1300 motor, 90 Beygir, Dizel Multijet Motor, Tiptronik Vites, Klima, Uzatmalı 5 yıl garantili, 6 vites, Titanyum Grisi Renginde, Görüntülü Park Sensörlü, 5 kapılı, 25.000 km.'de, Bakımları Yapılmış Araç 28.500 TL.
arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ederim bugun itibariyle siyah puntom'a kavuşmuş bulunmaktayim. Uzun uğraşlar sonucunda gönlüme yatan bir punto buldum artik bende puntoluyum bütün forumumuza teşekkürler tekrardan..en yakin zamanda fotoğraflarini paylaşacağim görüşmek üzere.. Konu kilitlenebilir . Saygilar ...
Konu ExTReMe_ tarafından (08/01/2010 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
Fiat Grande Punto Active 1300 motor, 90 Beygir, Dizel Multijet Motor, Tiptronik Vites, Klima, Uzatmalı 5 yıl garantili, 6 vites, Titanyum Grisi Renginde, Görüntülü Park Sensörlü, 5 kapılı, 25.000 km.'de, Bakımları Yapılmış Araç 28.500 TL.
Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > Sade modifiyeli GrandePunto (abarth sevenlere) #16523138 - sahibinden.com
izmirin bebeğiçok çok çok temiz kusursuz kazasız detaylar ilanda var ilgilenirseniz telefonlaşalım iyi günler
teşekkür ederimsiz bilirsiniz eğer beğendiyseniz bi gün gelip alır gidersiniz yahu
dizel az yakar izmir istanbul arası
neyse şaka bi yana hayırlısı neyse o olsun sizin için teşekkürler
tabikidee olur biraz piyasa ve fiyat bilgisine sahip oliyim o zamn kesin gözle belirlediklerime bakıcam çok teşekkür ederim saygılar.![]()
New orleans mavisi Multijet Active 2006 Model Düşünürseniz Manuel ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
2006 dusunmuyorm tesekkurler
Benim aracimda satilik.
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Özelliklerini mesaj atarmısınz lütfen .
Müslüm abinin arabası
Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Emotion > Görülmeye Değer.... #15847132 - sahibinden.com
teşekkürler.
Hala ariyorum arkadaşlar satan varsa yazsin lütfen ... Istanbul olursa çok güzel olur :s
Hala ariyorum arkadaşlar gp ...
Konu erdiyilmaz tarafından (15/11/2009 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
S.a Arkadaşlar Artık Bİr grande Punto sahibi oLmak istiyorum.Ve bu yüzden Araç arıyorum 2007-2008-2009 Model.Grande punto 1.3 multijet 75 veya 90 olabilir.75 olsa daha iyi olur belki.İstanbuldayım Varsa satan arkadaşlar Msjla irtibat kurup bana yazsınlar bir zahmet veya konunun altına yazabilirler Çok acil arıyorum bir an önce almam Lazım . Herkese şimdiden Çok teşekkürler . İyi forumlar.
Konu Ah-MeT tarafından (22/11/2009 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı karakteri
benim arabada satılık ama ben Erzurumdayım34 plaka ama
![]()
++++++++++++++++
S.a Arkadaşlar Artık Bİr grande Punto sahibi oLmak istiyorum.Ve bu yüzden Araç arıyorum 2007-2008-2009 Model.Grande punto 1.3 multijet 75 veya 90 olabilir.75 olsa daha iyi olur belki.İstanbuldayım Varsa satan arkadaşlar Msjla irtibat kurup bana yazsınlar bir zahmet veya konunun altına yazabilirler Çok acil arıyorum bir an önce almam Lazım . Herkese şimdiden Çok teşekkürler . İyi forumlar.
75 olmasının daha ıyı olması olayındakı esprı nedır acaba bılgılendırırsenız sevınırım 90 hp lerde kronık bı sorun veya bunun gıbı bıseymı var acaba ?
Birader bizde arıyoruz da başka konu açsaydın yani yermi yoktu![]()
yani simdi soyle oluyor
ilk yazdıgım mesajda usttekı metın onceden benım tarafımdan yapılmayan bı yorumdan kopyala yapıstır olarak alındı benım amacım bu mesajda (benım tarafımdan yazılmamıs olan mesaj) bahsedılen 75 hp daha ıyı olur cumlesını sorgulamaktı bu yuzden o metını komple kopyala yapıstır yaptım oraya ve altına da sorumu sordum evet farkındayım bıraz karıstıama cozulemıcek kadar da degıl ıyı forumlar...
(8 yorum mesaj vs yukarıya bakıp okursanız daha kolay olucagı ınancı ıcerısındeyım)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri