Lastik dahil mi
arkadaslar jantları enis kardesimden almıstım yeni almis oldugum puntoma takıcaktımki kısmet olmadi araba sorunlu cikti galeriye iade ettik. jantlar elimde kaldi cepte sikisik biraz elden cikarmaya karar verdim enis kardesimden de dogruluyabilirsiniz daha yeni almistim ondan zararında veriyorum 850lira daha kutusundan cıkmadi jantlar telefonum 05547051106
Lastik dahil mi
yaa warya içim gidiyor yaa bu bfiyata bunu alamıyorum yaa off off ..Bitmedi su kredi baslayamıorum bişiler yapmaya![]()
Beyler lastik yok hiç takilmadi daha alali 2haftayi bile geçmedi...
Almak isteyene yardimci olurumelimden geldigi kadar rakamda.
850 gerçekten çok uygun fiyat, düşünenler kaçırmasın. Araba konusunda da geçmiş olsun bu arada![]()
saol kardeş kısmet degilmis olmadı... fiyat çok uygun ama arayan yok galiba. satan olmasa arayan cok olur ama satılık olunca alıcı olmaz ortada
Onur, jantın beğeneni çok.Birisi çıkar elbet, fiyatı da uygun zaten, ben bile düşünebilirdim kış için 15'' lik jantları almasaydım
Hayırlı satışlar...
kardeş madem sıkışıksın 600 TL veriyim nakit.Gelir alırım jantı
Emekli Moderatör
ahh ulan ahh parasızlık...
onur istanbulda nerdesın?
bahçelievlerdeyim kardes. hayri ara konusalım ama 600 cok cok az bi rakam iyice öldürdün öldürdün bizi yani
saol arda teşekkürederim
600E BIRAK T JETİ NORMAL ÇİN MALI 17 İNC JANTLARI ZOR ALINIR...
600e satacaksan 650ye bana sat en azından yedek mayetine evde saklarım. Şahsi fikrim 850ye de alıcısı cıkar biraz sabır..
Bekliycem ztn 600lu rakamlar şaka gibi sikistik diye öldürüyolar biyerden borç bulcam 850 jantlarin fiyati pazarlik sünnettir ufak bi ikram olur sadece. Fiatta 1850 2000 arasi jantlarin fiyati oda bulabilirseniz çok zor... Bnm janti enis kardesimden aldim yurt disindan getirtti...
Nfs 17 olsaydı kesin alacaktım.Konuya büyük hevesle inşallah satılmamıştır diye girdim satılmamış ama istediğim 17 bu değil.Hayırlı satışlar umarım satarsın biran evvel.
nfs 17 bu fiyata olmaz zaten![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Nfs olsa ben 900 verirdim![]()
satış baltalamak istemem ama jant lastik sıfır sahibinden'de 900a var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri