merhaba mert t jetlerde otomatık vıtes yok dıye bılıyorum.ınsallah guzel bır araba bulursunuz.
Merhaba arkadaşlar acil model farketmez otomatik sunrofflu fiyat aralığı 22 25 arası t-jet lazım
Satan olursa mesaj atarsa sevinirim
merhaba mert t jetlerde otomatık vıtes yok dıye bılıyorum.ınsallah guzel bır araba bulursunuz.
Hayırdır mert ?![]()
otomatik tjet de yok malesef
otomatik derken sunroofu kastetmiş sanırım.kime lazım mert.benimkini verelim.
benim ki de satılık,fakat sunroof yok.
Bravolarda otomatik T-jet seçeneği var ama puntolarda olmayabilir tam bilmiyorum bravoda gördüm ancak o dediğiniz fiyatlara da bravo alamazsınız.
mert t jetlerde duologic yok belki isteğe bağlı ama oda zor ..
otomatik civic o fiyata ise alınır çünkü japon otomatik şanzımanlar emsalsizdir. Boya ise 3-4 yıl satmayacaksanız bir sorun teşkil etmez değişen yok ise. Yani biniciye gelen bir araç ama T-jet GP olarak daha güzel bir araç ve çok seri kaçıyor ama dikkat turbosu genelde sorunlu araçlar satılıyor piyasada iyi araştırın.
şimdi konuştumda babasının sol bacağındaki kaslarında problemlerden dolayı düz vites kullanamıyormuş o yüzden tjet yalan oldu büyük bi ihtimal civici alıcaklar
herkeze teşekkür ederim konu kilitlenebilir..
Baştan söyleseydin kesinlikle honda derdim otomatik vitesi tartışılmaz bile hem 2006 model çok iyihadi hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri