ewet şuan m.jet fun arıyorum
Printable View
ewet şuan m.jet fun arıyorum
Hayırlı olsun. Umarım gönlüne göre bulursun
farkedermi sonuçta satıldı en azın hakettiği değere şuanda m.jet fun arıyorum
bencede değerine satılmış hayırlı olsun düşür düşür nereye kadar düşürecez araçlarımızın fiyatını olmadı palio fiyatına verelim :agri:
arkadaşlar sakın düşürmeyin sınıfında puntodan iyi araba yok
Fun serisinin orijinal aksesuarlı çıktığını unutmayın arkadaşlar. 17000 km olan bir araba için normal fiyat. Active veya Dinamiklarin sıfır fiyatları 26000 - 27000 civarında. Fun üzerindeki aksesuarları koysanız 28000 TL'yi geçer.
Arkadaşım dynamic ile fun'ın sıfır fiyatı aynı idi yani (fun) daha pahallı değildi.
Ben Fun serisinin daha pahalı olduğunu söylemedim. Sadece Fun serisi üzerindeki standart aksesuarları ilave ederseniz Active veya Dinamik serisinin daha pahalı olacağını söyledim. Fiat.com.tr'ye gireseniz 1.4 / 77 bg'lik araçların 26000 TL olduğunu ve Fun üzerinde standart bulunan donanımın (FULL KIT (GÖVDE RENGİ DIŞ DİKİZ AYNALARI, 3 SATIRLI GÖSTERGE PANELİ & TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ, BOYALI ÖN IZGARA, GÖVDE RENGİ KAPI KOLLARI, METAL GÖRÜNÜMLÜ ORTA KONSOL, 15" ALAŞIM JANTLAR, DERİ DİREKSİYON SİMİDİ & VİTES TOPUZU, ÖN SİS FARLARI) 1000 TL olduğunu göreceksiniz. Kaldıkı Fun'ların üzerinde 16" alaşımlı jant var. Bu da fun serisinin değil, diğer serilerin daha pahalı olacağı anlamına gelmezmi.