Hayırlı satışlar..Resimleri biranönce koyarsanız iyi olur...
Arkadaşlar ilgilenen olursa t-Jetim satılıktır henüz 10.500 km 2008 model hatasızdır.Garaja resimleri ekledim.Kadranları ve göğüs ışıkları beyazdr ayrıca direksiyon kumanda ışıkları da yanmaktadır.Fiyatı 24.750 TL 0532 5284306 ulaşabilirsiniz.
Konu 0606 tarafından (08/02/2010 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar..Resimleri biranönce koyarsanız iyi olur...
modelinide belirtirseniz iyi olur
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayırlı satışlar arkadaşım.
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar resim veya ilan varmı?
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
T-Jet Sport 1.4 16V Turbo 120Bg. 2008 model Siyah 3 kapı olduğunu km sini fiyatını belirtmiş daha ne yazsın..garja resimleri de ekledim diyo..daha ayrıntılı bilgi için tlfnda yazmış..
Pardon ama siteyi eskiden beri takip etmeyen, yeni üye olan biri olarak fotoğrafsız olmasına ben de karşıyım. Neden derseniz; aracın "Garaj" kısmında hangi başlıkta, hangi alanda olduğunu yarım saattir arıyorum ama hala bulabilmiş değilim. Şu başlık altında bir fotoğraf koymakla hem kullanıcıyı aydınlatmış olabilir hem de şu an itibariyle Garajdaki 23 sayfanın tamamını tek tek aramak, hangi araba olduğunu bulmak için kan ter içinde kalmaktan kurtarmış olabilirdiniz...
"Zahmet edip ara" demeyin, yanlış anlamayın ama herkes forum kurdu değil, herkes siteyi başından beri takip etmiyor ve hangi araba kimindir bilmiyor...
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
Riddle adlı arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben forumlara aşina biri olsam bile bu ozelligi bilmiyordum, bu yuzden işi kolaylaştırmak adına oyle yazdım.
Bilgilendirme için tesekkurler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri