FİAT GRANDE PUNTO FK LOGOSUZ PANJUR | Punto | ElifTuning.com |
valla başka satan biyer bilmiyorum bende burdan aldım..
Merhaba arkadaşlar 2008 GP'me Logosuz Siyah panjur arıyorum satan veya İstanbulda nerde bulabileceğimi bileniniz varsa şimdiden teşekkürler herkese Keyifli forumlar .. Saygılar ..
FİAT GRANDE PUNTO FK LOGOSUZ PANJUR | Punto | ElifTuning.com |
valla başka satan biyer bilmiyorum bende burdan aldım..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bende baktımda sağlam bir sitedir demek siz aldığınıza ve güvendiğinize göre![]()
Ertuğ kardeşim bide bişey rica edicem kaça aldın acaba ordakı fiyatdan mı aldın yoksa daha aşağı bir fiyatmı ? 150 tl yazıyor cnku bi panjura cok gbi geldi bana![]()
bakırköyde reform tunıng var herseyimi ordan almıştım panjur da alcaktım yoktu elinde ne zaman gelir die sordugumda 1 ay sonra fln demişti su sıralar elinde bulunuo olması lazm fiaytaa en fazla 120 fln olur demişti..
sahibindende aratırsan 50€ ya var en ucuz onu buldum..bende arıyorum ama bana o bile fazla geldi ..
EEE bi' yerdenbaşlamaklazım..
Fiat Grande Punto Logosuz Panjur Özen Ticaret
burda alabilirsin ben kefilim. ürün stokta yok diyor ama sen genede telefon aç bulmaya çalışırlar.
Evet Özen Ticareti aramanı tavsiye ederim Ümit abi elinden geleni yapar bulman için
Teşekkür ederim hemen bi göz atiyim.
Serviste kaskodan yaptırmıştım panjura logosuz 400 lişra fiyat geçmişlerarma 120 lira geçmişler
kasko olunca öle oluo heralde
![]()
Bende mevcut. Aracımı aldıktan bir kaç ay sonra krom panjur taktırdığım için şu an boşta. İsterseniz verebilirim.
Aracı sıfır aldım. Yani arabanın üstündeki orijinal panjur var hem alttaki hem de üstteki. Size hangisi lazım? Fiyat olarak ne istemek gerek tam bilmiyorum ama. Orijinal olduğunu göz önünde bulundurarak, fakat daha düşüğüne verebilirim. Sonuçta kullanmıyorum. Aracımda şu an krom panjur takılı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri