Ama olmazki ya 3 kapı diye 2 kapı eksik diye fiyatmı düşülür :P:P
Printable View
Ama olmazki ya 3 kapı diye 2 kapı eksik diye fiyatmı düşülür :P:P
hayırlı satışlar
gezgin65,
kriterler çok sağlam.. maalesef arkadaş bu fiyatla arabayı kolay kolay veremez gibi geliyor. Satışı baltalıyorsunuz demeyin ama bir örnek vermek istiyorum. 2007 dynamic dizel triptronik cam tavan 25000 e arabalar satılıyor.
Arkadaşlar herkesin kendine göre bir satış politikası vardır. kiminin acelesi yoktur uzun sürede istediği fiyattan satar. kimi ise elinden çabuk çıkarmak ister fiyatı alıcıya cazip hale getirmeye çalışır. ama sizler böle yaparak araçlarımızın değerini düşürüyorsunuz..
satışı baltalamak gibi bir amacım yoktu zira o araç için talipde değilim..sadece satıcı arkadaşa gerçekten satmak istiyorsa fiyatta ısrarcı olmamasını tavsiye ettim.."zarar etmeden satmaya direndikçe zarar edilir"
bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum ama hangi araç için olursa olsun fiyatı istediğiniz kadar değerinin üstünde tutun sadece zaman kaybedersiniz, aceleniz olmasa bile..
denildiği gibi aracımı satmakta acelem yok, pişmancılığım da yok. . 26500,00 tl.'yi gördü araç vermedim. istediğim rakamı bulduğum zaman aracımı satacağım. son vereceğim fiyat 27.000 tl.'dir ilgilenen arkadaşlara duyurular.
saygılar...
Araçlarımızın değerini gerçekten biz düşürüyoruz. Buna izin vermememiz lazım aslında. Ben kendi aracımı 2008/Mayıs ayında 23.000 TL'ye aldım. Ancak şu anda özellikle İstanbul piyasasında 17.500-18.000 TL'ye satan insanlar var. Yapmayın Allahaşkına yaa.... Bu kadar da ölü fiyatına satılmazki be kardeşim...
diyelimki sizin istediğiniz gibi bugün arabanızı 17 ye değilde 20.000 e satabilseniz. 23.000 ne araba alacaksınız, 2 yıl bineceksiniz sonrada 20.000 e satacaksınız..süper valla, ozaman kimse 2.el almaz ki..
Demişsiniz ya arabanın değerini biz düşürüyoruz..23.000 e aldığım araba 17.500-18 bine e alıcı buluyo ölü fiyat diye ifade etmişsiniz.Bende ona istinaden dedim ki; sizin istediğiniz gibi 2. el piyasası yüksek olsa, mesela bugün arabanızı 20 bine satabilcek olsanız. 23.000 e aldığınız arabayı 2 yıl kullanıp 20 bine satmak süper olurdu. Bu koşullarda kimse 2. el araba almazdı zaten,2. el almanın bir anlamı olmaz herkes sıfır alırdı diye yorum yaptım.
Çok yanlış bir düşünce içindesiniz bence. Tabiki fiyatlar düşük olacak ama yok pahasına da satılmamalı. Bu araçların değeri 17-18 bin TL'mi yani. Kesinlikle değil. Ayrıca 0 km araç fiyatlarının 31-32 bin TL'den başladığını düşünürseniz henüz 3-4 yıllık olan araçların 17-18 bin TL'ye satılıyor olması piyasayı düşürmekten başka birşey değildir. Ben 23 bine aldım, bugün 25 bine satayım da kar edeyim demiyorum. O eskidendi. Ama en azından 0 km'si 31-32 bin TL olan bir aracı 22 bin TL civarına satabiliyor olmam lazım. Bu durumda da 0 km almaya gücü yetmeyen insanlar rahatlıkla 2. elini alabilirler. Aradaki 10 bin TL fark ciddi bir rakam...
bugünkü fiyatı ile kıyaslayamazsınız. 23.000 e aldığını arabayı, 2 yıl kullanıp 22.000 e satmamaılısınız. aynı şekilde bugünkü fiyatı üzerinden değerlendirmek istiyosanız. bugün 32.000 e aracı alıp 2 yıl binip 2012 yılında 30.000 e satamazsınız.Satacak olsak gidipte 22.000 e 2 yaşında araba almayız,sizin hesabınıza göre nasıl olsa hiç değer kaybetmiyo... 32.000 e alacam 30.000 e satacam :)
ülkemize marlboro ve maraton girdikten sonra araba bir yatirim araci olmaktan kalkmaya başlamiştir... Ve hiçbir ikinci el araba acente fiyatiyla karşilaştirilamaz...
Kendinizle çelişiyorsunuz Esin hanım. Sizin daha önce yaptığınız hesaba gelelim o zaman. Benim aracımın sıfırı şu an 32.500 TL. Sizin hesabınıza göre 5.000 TL kontak açma parası düşelim, ne yapar 32.500-5.000=27.500. Her yıl için de 1.000 TL düşüyorsunuz, aracım 2007 model olduğuna göre 3 yıllık (2007/Haziran çıkışlı daha dolmadı bile 3 yılı ama neyse) yani 3.000 TL'de burdan düşelim, ne yapar 27.500-3.000=24.500. Ufak bir yerinde boya var, 500 TL'de ordan düşelim 24.500-500=24.000. Dizel araçlar için yılda ortalama 25 bin üzerinde km yapma kriterinize gelince, aracım 37.000 km'de yani yılda ortalama 12.333 km gibi bir rakama tekabül ediyor ki bu sizin kriterlerinizin çok çok altında. Aracın bu kritere de uyduğunu düşünürsek 1.000 TL'de burda kıralım ne yapar, 24.000-1.000=23.000. Sonuç? Yine benim 2008/Mayıs ayında aldığım rakama geldik. Piyasa da kaça satılıyor? 18-19 bin TL. 23.000-19.000=4.000 TL ne için kırılıyor peki? Eh artık başka da bişey demiyorum, gerisine siz karar verin !!!
4.000 tl şurdan kırılıyo, dizel motorlarda 2. el risk tir. common rail motorlarda yanlızca turbo 3.000 tl, dizel motorların bakımı benzinliye göre daha masraflıdır. az km yaptığınız için avantajlısınız, fiyatınızı biraz daha yüksek tutabilirsiniz. ayrıca yılda 20.000 km üzerinde yapmayacaksanız dizel otomobil almayınız..
2. el araçlarda artık pek dizel-benzinli ayrımı olmuyor. dizel motor teknolojisi artık çok geliştiği için bu fark neredeyse ortadan tamamen kalkmış durumda. Ağır arızalarda dizelin masrafı benzinlilerden biraz daha fazla bu doğru, ancak hırpalamadan kullanılan dizel bir motorun ömrü benzinlilerden çok daha fazla. Ayrıca GP'lerin benzinli versiyonlarının 2. el fiyatlarına bakarsanız bunların fiyatlarının da dizeller gibi çok çok düşürüldüğünü görürsünüz.
Fiat'tan ben bugün 30000 liraya punto alırım, sen başka bi bayiden 29000'e alırsın, öbürü gider koçailem indirimiyle 26500'e alır.
26500'e alan 23000 e satarken zarar ettiğini düşünmez ama 30000'e alan 23'e satmayı konduramaz arabasına...
Malesef Fiat'ın böyle dengesiz bir fiyat politikası var. Vw'de, Honda'da bu yok... Sabit hangi bayiye giderseniz gidin taban bellidir, ve bu sınırlar aşıldığında cezası bayi kapatmaya kadar gider...
O yüzden suçu kendinizde aramayın, etrafa bakın sebebini görüceksiniz.
satış güncel