Teşekkür ederim Arda malesef öyle gerçekten hiç aklıma gelmezdi sel olucağı heleki selimpaşada.Valla öyle bir olduki bizim yazlık dublexdi birde çatı katı var 3 inanırmısınz arkadaşlar sel suyu 2. kata kadar çıktı biraz daha çıksa çatıya çıkıcaktık çk kötüydü hep filmlerde izlerdik malesef filmlerden ibaret değilmiş bu arada bu olaydan sonra bende tam bilmiyordum kasko yaptırırken Sel,deprem bu gibi unsurları kesin bulundurun Full kasko yani ama genede söyleyin kasko şirketleri çakal çünkü bende sel de giden kaskolu arabam Hyundai i30 du araç hala bulunamadı denizde kayıp herkesin çıktı benle beraber 2-3 kişinin daha arabası yok kayıp bizimkiler.Kasko bana parayı 2.5 ayda verdi nerdeyse walla hergün problem çıkarttılar bağırmaktan çağırmaktan bir hal oldum.Araç bulunamadı diye çok problem yaptılar ama aracın anahtarları herşeyi elimdeydi AS anahtarı elimde olduğu için görgü tanıkları da var benim arabam denize giderken karakolda zabıtta tutturdum.Hertürlü aldım ama başımı çok ağrıttılar yani kısacası bağırmazsan çağırmazsan kimse ilgilenmez bu ülkede arkadaşlar Herkese çok teşekkürler Allah razı olsun eksik olmayın Allah bu sel'i düşmanımın başına vermesin.