resim :) deermişim ortamı gerermişim :)
Printable View
resim :) deermişim ortamı gerermişim :)
Bende düşünüyorum bir türlü bulamadım dediğiniz özelliklerde ise ve resimde koyarsanız sevinirim kolay gelsin
ilan sahibi ilanı ile ilgilenmedigi için resim eklenene kadar ilanı kilitliyorum arkadaşlar.
işte resimler...
maalesef yine beklediğimi bulamadım :(
umarım begenırsınız...
Punto'nun orjinal kolçağı bulunamıyor mu tek tuş özelliği çalışmasa bile ? kanat şişirme özelliği olmayan model'lerde...
üzülerek söylüyorum ki ben de beklediğim gibi birşey göremedim fotoğraflarda :( neyse sağlık olsun. arkadaki bardak gözünü iptal ediyor olması da ayrı bir dezavantaj. işçilik olarak da gözüme hoş görünmedi. yine de yapanın da bize gösterenin de emeğine sağlık çok teşekkürler.
Yaw civatalamadan nasıl duruyor arifim elinize sağlık uğraş verilmiş güle güle kullanın ;)
Abi tamamen kişisel görüşüm içindeki o keçeler filan çok fazla sırıtıyor ürün resimlerden fazla amatörce yapılmış durdu gözüme.. naçizane fikrimdir
Güzel Güzel el emeği verilmiş uğraşılmış hayırlı satışlar .
hepsiburada.com' a bir göz atın orada Alman malı, Grande Punto için özel kolçak var 175 lira. benim için 175 lira da fazla geldiği için şimdilik beklemedeyim...belki hoşunuza gider siz alırsınız bize de yorum yaparsınız.
Hepsiburada.com : Kolçaklar, Kolçaklar, Modacar, Dreamcar, Armster, svs, AUTOCET Araca Özel Kolçaklar:Fiat
güzel ama pahali,
o paraya 50.000 bakimini yaptiriirm :D
Ender bey farkındaysanız bu arkadaşın ürünü satmak için açtığı bir topic neden başka bir yerin sattığı ürünü burada tanıtıyorsunuz bu hiç etik değil lütfen ..
Sizde başka bir firmanın sattığı ürünü sergilemek istiyorsanız .ilan kısmında olmayan bir toğpice yada yeni açacağınız bir topice yazabilirsiniz..
Haklısınız Mehmet Bey öyle düşünmemiştim ben. Ben de iyi niyetle, bir başka topic açıp aynı konu hakkında kirlilik yaratmamak istemiştim. Hepsiburada.com ile bir kar payı anlaşmam yok yani :) Moderatör arkadaşlar duruma el atıp silebilirler. Ya da ben kendim sileyim en iyisi biz kendimiz de yazdığımız mesajı silebiliyorduk sanırım öyle değil mi? Saygılar.