ağırlığını söyleyebilme ımkanın varmı arkadasım tek jantın?
Printable View
ağırlığını söyleyebilme ımkanın varmı arkadasım tek jantın?
kardesim yanlıs anlama örnek olarak gösterdim sadece =) çok severek almıştım biliyosunki
yok ertuğcum :) yanlış anlamadım lafım sana değil ;) jant alacaklar için dedim kg filan sormuş arkadaş birde jant'ın içindeki baskıya dikkat etsinler diye dedim seni tanıyorum sende beni tanıyorsun merak etme
arkadaşım ne baskılar ne replıcalara basılıyor... urun hakkında bılgı almak ıcın soruyoruz. satan arkadasta bılgı verır herhalde.
onun verdıgı bılgıyı bızde yetkılı mercıhlere sorarız dogruysa ılanla ılgılenır alırız jantı.
bılınclı bır vatandas olamazmıyız????
Arkadaslar acil satilik jantlarim hiç kullanilmadi kutusunda duruyo aldigimdan beri arabami sattiğimdan dolayi kullanmak nasip olmadi faturasi yok soran arkadaslar için bende forumdan enis kardesimden almistim jantlari nerdeyse aldigminin yari fiyatina vericem 600 tl istiyorum daha inermisin diye sormayin lutfen. Jantin ağirliği soran arkadaslara 10.8 kg. Istanbulda ikamet ediyorum telefon numaram 05547051106 600tl son fiyat daha aşaği olurmu diye sorayin lütfen
ben satmadan önce ölçmüştüm..204/45/17 dunlop sp 9000 serisi lastik üstündeyken 32ps havayla 21kg çıktı tanesi..yani 10-11 kg fln tek jant ağırlığı tahmini..
jantlar duruyormu kardes
güncel mi?
Merhaba,
jant lastik birlikte ne kadar istiyorsunuz?
hayırlı satışlar kardeşim inşallah satarsın.ama su bi gercek satmak istedigin zaman malın mındar oluyo.bu hep böledir.hele sıkıştıysan dahada beter.valla bende 17 jant olmasa alırdım jantları cok güzel jantlar.ihtiyacı olan kacırmasın.
beyler satalı çok çok oldu.
Hayırlı olsun o zaman Onur... :)
teşekkür ederim