Güzel araç.Km çok iyi yaşına göre.Umarım satılır.. Hayırlı satışlar....
araba arkadaşımındır %100 kefilim... beraber aldık 0 km gri olanda benimkidi...fotolar çok iyi değil...ama aniden karar verildi ...ikinci el alınabilecek en güzel arabalardan...kendisi sıfır km sedan bir fiat almayı düşünüyor (albea premio veya linea)...çocuklar büyüdü...büyük araba alacak... https://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_37_000_km_de_2004_garaj_arabasi-46WQQaXQQ19683759WQQpXQQdisplayitem
FİYAT: 14.750 TL
![]()
Konu Ah-MeT tarafından (21/12/2009 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: resimler ve fiyat eklendi
Güzel araç.Km çok iyi yaşına göre.Umarım satılır.. Hayırlı satışlar....
Eski arabam bunun 2005 modeliydi. 105000 km sattım. Çok memnundum. Uzun yolda 195 km hız yaptığım oldu. Hayırlı satışlar Bahri.
Hayırlı satışlar.Km gerçekten iyi verdiğiniz fiyatta makul bence.
resimlerde 4 palio olması kafa karıştırıyor acaba hangisi gibi tek resimlerini koysanız dahamı iyi olurdu acaba .. araç temiz rengide çok güzel hayırlı satışlar..
Hayırlı satışlar Satılık olan kırmızı sanırım, yinede siz belirtirmisiniz hangisi oldugunu...
kırmızı olan tabii ilanda belirtilmiş ..biraz ani oldu satış kararı...ve yeni foto*ya fırsat olmadı...araç resimde pis yıkanmamış ancak yakından pırlanta gibi...hayırlısıyla bugün yarın satılacak...4lü foto aile filomuz hatta daha eksiklerimiz var![]()
araba satılmıştır arkadaşlar...arkadaşımdan aldık akrabaya verdik ...eş dost işi oldu 13 500 tl ...hayırlısı olsun...yani filo bozulmadı![]()
hayırlısı olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri