saol enis kardesim hersey için seni biraz sıkıstırdım ama mazur gör artık..:)
Printable View
saol enis kardesim hersey için seni biraz sıkıstırdım ama mazur gör artık..:)
olsun jantı zamanında teslim ettik önemli olan o sen sagol kardeşim :) Yanlız arabaya nazar degdirdin bi nazarlık borcun var haberin olsun :)
take-Off varsa talib olabilirm.
Tamam arkdaşım Take Off jantları sorup cevabı en kısa zamanda burada paylaşacgm..
Ogulcan maalesef take off jantlar yok.
bulursanız ben de istiyorum bu çarşamba bravomu almış olacağım üzerinde 16 var 17 olursa bravo tadından yenmez :D 16 isteyen olur ise de satılacaktır
Aracınız hayırlı olsun.Ben bravoların üstünde bi tek jantı yakıstırabiliyorum diğerleri okadar gösterişli göstermiyor arabayı bence tabi :) Bende jant bakarken sahibindende gözüme carptı balıkesirden biri satıyor dediğim jantları istanbul a biraz uzak ama bence bu jantlar gayet hos buyrun link..
SIFIR 17 INC 4X100 ORJ. FIAT BRAVA JANTLARI... #17234608 - sahibinden.com
Merak edenler için ilk sayfaya kendi jantlarımdan detaylı 2 yeni resim ekledim.İsteyen olursa arkadaşıma tekrar getirtebilirim..Bilginize..
Enis bey peki 16'' fun jantı veya 15'' başaka orjinal fiat jantlarının fiyatları ve getirtilebilme durumunu yazabilir misiniz?
Şimdilik Fiat ın Orjinal Jantları olarak bir tek t jet Jantı ve İlk sayfada resmini eklediğim 5 Kollu bir jant vardır.Ayrıca fiyattada küçük bir güncelleme yaptık..