fiyatlar lütfen
sıfır kabul edilebilcek bi ihtimal ama sormadan geçmiyim
bu kumandaların bendeki parrot ck3100e kumanda edermi?
kolçak orjinal ve sıfırdır kumanda düğmeleri ise az kullanılmış sorunsuzdurilgilenen arkadaşlara duyrulur.
kolçak 150 tl
tuş takımı satılmıştır...
Konu Buremir tarafından (07/07/2009 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.
fiyatlar lütfen
sıfır kabul edilebilcek bi ihtimal ama sormadan geçmiyim
bu kumandaların bendeki parrot ck3100e kumanda edermi?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Fiyatlar nedir acaba?
ben de fiyatları merak ettim tuş takımını alabilirim madem ışıklı![]()
StrucTuraL EngiNeeR
İlan hala güncel ise ben talibim. Tabi fiyatlar uygun ise. PM'den mesaj attım cevaplayabilirseniz sevinirim.
Kolçak orjinal demişsiniz koltuğa mı monte ediliyor resimden pek anlaşılmıyor da...
Evet o iki koltuk arasındaki plastik yere monte ediliyor.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Arkadaşlar ihmalim için hepinizden özür dilerim bazı sağlık sorunlarım ve babamın ameliyat olmasından dolayı ilanımla ve mesajlarınızla ilgilenemedim
Konuya dönersek koçak orjinal ve bağlantısı kolaydır ancak (735462116-51724513) numaralı iki küçük parçasını almanız gerekiyor biri kolçağın bağlanabilmesi için sac ayaktır diğeri ise civataların olduğu bölümü kapatan kapat (emotionlarda bel ayar düğmesinin bulunduğu yer) montaj yeri ise sizin konsolunuzun arka kısmında bardaklık yeri olarakta kullanılan bölümdür o kısmı kesip çıkartacaksınız...
son olarak ta ozan'cım bende çok iyi bilmiyorum ancak parrot ta kullanamazsın sanırım
cengiz hocam tus takımını almakistiyorum, Pm attım...
StrucTuraL EngiNeeR
kolçak satıldımı acaba
Öncelikle Babanızın durumuna gerçekten üzüldüm Allah acil şifalar versin dyorum. Bu arada sizede geçmiş olsun. Tuş takımı eğer satılmadı ise almak isterim ama benden önceki arkadaşlar aldıysa ona hayırlı olsun şimdiden. Satılmadıysa şuan bi bankanıza havale çıkarabilirim.
tuş takımını ömer aldı ve taktı aracına![]()
femoli bu tuş takımı bizi dynamic araçlarımıza uygunmu?
sanırsam orda telefon tuşu var o çalışıyormu yoksa ayrı bi işlem gerektiriyormu telefonu arabadan açıp görüşmek için?
Anıl öncelikle o ürün satıldı .Ama öğrenmek istiyorum sadece diyorsan evet bizim araçlara uyum sağlıyor sadece ufak bir revize edilmesi gerekiyor tuşlar ışıklı ve çalışıyor sadece blue me özellik boşta kalıyor![]()
FERRUH Bey kolçak henüz duruyor evet
FERHAN Bey kardeşim öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim şu an iyi çok şükür allah cümlemizin sağlığını korusun
Maalesef tuş takımı satıldı .
o ara senin de başına ekşiyince yapılanları ne güzel hatırlamıısn femolim
Abi Allah sizi ayırmasın şifa bulduguna cok sevindim. Niye maalesef diyorsun bence super oldu forumdaki ve dünyadaki tek çakma blue-me bende
Kolçak içinse fiyat bence cok iyi serviste takılsa 250-300 arası fiyat cekiliyor. Tuş takımı içinde oyleydi servis 250 demişti ben 50 tl'ye cengiz hocamdan aldım. Kolçagın hala satılamaması da enteresan
StrucTuraL EngiNeeR
tuş takımını alan ömer kardeşim hayırlı olsun bi sorum olacak direk olarak eskisini söküp bunumu taktın ışıklar için besleme ihtiyacı varmışmış hazırda
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri