Güzel fiyat hayırlı satışlar
arkadaşlar, sadece jantlarımı satıyorum, sahibinden.com'a 700 tl'den koydum ancak forum üyelerine 600 tl'ye bırakıcam.
jantlarda ufak tefek çizikler var ancak halledilebilir oldugunu söylediler, satılması için speedy kozyatagı carrefour'a bıraktım, eğer buradan teklif olursa değerlendirebilirim.
https://www.sahibinden.com/p_w_marka_17_jant_!!!_indirdim!!_700tl_!!-86WQQaXQQ12620718WQQpXQQdisplayitem
Konu erdiyilmaz tarafından (04/06/2009 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: İlan detayları.
Güzel fiyat hayırlı satışlar
çağtay hayırlı satışlar olsun fiyat çok çok uygun ihtiyacı olan düşünen kaçırmasın bence
sağolun arkadaşlar, umarım kısa sürede satılır, olabildiğince indirdim fiyatı.
bu arada erdiyilmaz teşekkür ederim ilanı düzelttiğin için ev taşıdığımdan alel-acele açtım topiği
Hayırlı satışlar çağataycığım ..
Hayırlı satışlar Çağatay,
Jantın diğer değerleri nedir biliyor musun? Genişlik, offset gibi.Orijinal 17'' lerle aynı da olabilir tabi.
jantlarda herhangi bi çizik çüzük varmıdır.
hafif çizikler var, 2 tanesinde
ama siyah oldugu için belli olmuyor, halledilebilir ama bu şekilde durması daha iyi, boyatmak herzaman son deneme olmalı diye düşünüyorum. zaten birtanesinde çizik var yakından bakınca belli olan, diğerinde ufak tefek belli olmuyor zaten.
30-35 dedi offseti için, oda biraz tereddütlü söyledi ancak, ben kendi aracımda kullandım hem 3,5 cm yay hemde 215 tabanlı lastikle, çamurluga sürtme olmuyor ancak cok dolu olursa araba oluyordu oda zaten lastik tabanımdan kaynaklanıyor..
Konu anvil tarafından (09/06/2009 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
temızınden 100 kagıt total ıse 400 lastık dahıl..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri