-
Arkadaşlar bugün Yıldız oto sanayi sitesinde 2 3 saat dolaştım istekleriniz üzerine. Gittiğim çoğu yerde linea parçaları var çok fazla kazalı gp yok. Sordum araştırdım linea ve gp arka kapılar arasında hiç fark yok. Cam motorlar v.s. gerekli malzemeler teker teker farklı yerlerden bulunabiliniyor... Tek bir yerde emotions buldum sadece iki arka kapı elinde mevcut.
Cam motoru
Makarası
sağ ve sol iç kapı döşemesiyle beraber tuşları mevcut
Tüm tesisat kablosu jakları ve butonları (jak kısmı gerekicek)
Arka kapılardan istediğiniz parçayı veriyor.
Bu parçaları bulduğum yer biraz kazık geldi geçen sene benim aldığım ürünler 250 tutmuştu bu yıl adamlar birazdaha fazla söylediler.
Pazarlıksız verilen fiyat tüm takıma 360.00-TL Daha pazarlık etmedim pazarlık edildiği taktirde 300.00-TL ye kadar düşecektir yani 50 liralık bi fazlalık var.
Kazalı puntolar ellerine ve çevrelerine düştüü taktirde hemen dönecekler. Kazalı araçlarda en fazla Linea var bu arabaların parçaları Gp lara uymaktadır.
Ne ararsanız herşey var Örneğin kendime bugün ışıklı ve otomatik dikiz aynası aldım üzerinde düğmesi var basıldığında aynayı karartıyor:) Daha takılmadı o ayrı:)
Saygılar... Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum.
Not: Alınan fiyatların üzerine hiç bir kar yada fiyat konulmamıştır.. Kar elde etmeksizin bu işi yapıyorum. Her şey para pul değildir. Herşeyin bir karşılığı yada bir bedeli yoktur lütfen bu yazımı aklınızda bir şey kalmadan gönül rahatlığıyla okuyunuz...
-
Ogulcan.OGUT nickli üye, ürünü satın aldım dediği halde, satın almadığı ve ilan sahibi ferojan nickli arkadaşımızın ürünü Ogulcan.OGUT nickli üyemize satmak istememesi sebebiyle, satın alındı tarzındaki mesajlar geçerliliğini kaybettiği için, ilgili mesajlar konu içeriğinden silinmiştir. Konu dışı mesajlar da Ser Kürsü forumuna taşınmıştır.
İlan geçerliliğini hala devam ettirmekte olup, siz üyelerimizi bilgilendirir, keyifli forumlar dileriz.