arkadaslar jant+lastıklerı bugun yada yarın ısteyen olursa 700TL bırakıcam.pazar gunune kadar satılmazsada arabadan cıkarmayacam jant ve lastıklerı.kredı kartınada, 800TL / 6 Ay, 880TL / 12 Ay (Maıl Order) yapabılırım...
Printable View
arkadaslar jant+lastıklerı bugun yada yarın ısteyen olursa 700TL bırakıcam.pazar gunune kadar satılmazsada arabadan cıkarmayacam jant ve lastıklerı.kredı kartınada, 800TL / 6 Ay, 880TL / 12 Ay (Maıl Order) yapabılırım...
Mustafa jant için biraz daha zamanımız varsa almayı düşünebilirim bir hafta içinde
tmm abı jantları soktum, yıkadım, parlattım duruyo sırkette :D 2 kısı var soran eden, ama daha kesın bırsey yok.abı jantın bırınde ufak bır egrılık vardı.oncekı konudan okudunmu bılmıyorum.ona bır goz at ıstersen once...
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...nt-lastik.html
bu arada, Angel Far'ları Omer Abı'ye(siromar), PowerBox'u da Ufuk Abı'ye(batuhann80) verdım.hayırlı ugurlu olsun :)
arkadaslar bugun ıtıbarıyle elımdekı urunlerın hepsını satmıs bulunmaktayım.PowerBox'u teslım ettım.ogleden sonra da jantları teslım edıcem.urunler, alan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız kullanın ınsallah.herkese tesekkur ederım....