Arkdaslar resimdeki jantlardan birini arabama düşünüyorum.Elinde olupta satmak isteyen veya replica olarak 17" nin satıldıgı bi yer bilen varsa yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler
(İnternetten sahibinden üzerinde arac üzerinde uygulamalı olan jantları koyuyorum.Resimler alıntıdır.)
![]()
Konu methko tarafından (24/02/2009 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
bu jantları nerden bulacağımızı bilen varmı bende arıyorum replikada olur??
2. resimdekiler takım olarak gelmiyodur muhtemelen çoook pahalıya gelir.
1. resimdekiler aksesuar listesinden kalktı bildiğim kadarıyla belki elinde kalan bayii olabilir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozzy bildigim kadarıyla var akseasuar katalogunda 1.jantlar.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
2-3 gün önce servise uğradığımda sormuştum 17 punto jantlarını yedek parçadaki çalışanlar 2 çeşit olduğunu söylediler. Parça kodlarıyla fiyatını aldım ama hangi jant hangisi olduğunu söyleyemediler.
71752372 = 297 TL Adet fiyatı
50901338 = 510 TL ''
510 lira olanlar take-off lar sanırım .
510 tl. olanlar ikinci resimdeki olması lazım aşağıdaki sitede bazı parçalar ve parça kodları var.
https://www.euromotori.com.au/images...ccessories.pdf
Hasan modelleri bilemiyorum ama Fiat ın orijinal 17'' jantlarından hiçbirisi bence 297TL değildir.Zaten geçen sene takım fiyatına yaklaşık 1800TL denmişti.Belki 297TL olan 16'' tir ama 1200TL lik fiyat 16'' için bile ucuz.Yine geçen sene 15'' orijinal jantlara da 900TL civarı denmişti sanırım...
geçen hafta sordum takımı 1860 tl. (ilk resimdeki t-jet 17 '' jantların fiyatı)
uygun bi yer varsa bildiğiniz bende düşünüyorum...
1800e napıyorlar bunlar yaŞaka mı bu
Ozan bana yolladıgın resimdeki jant kataloğu güncel mi.
Evet bi sorarsan iyi olur abi 300 tl çünkü 17'' için hemde servisten garip geldi
Ben daha 2 hafta önce sordurttum fiyatları, ilk mesajdaki resimlerde gözükenler 1800-1850 arasında fiyata sahip. Take off model 1900 küsur olmuş. 1200tl ye ancak replika bulursunuz![]()
Arkdaslar Bende 17" TJet Jantlarından arıyorum.Eger elinde olupta satmak isteyen varsa görüşebiliriz.İstanbulda oturuyorum.İstanbul içi satmak isteyen ciddi arkdaslar varsa mesaj yoluyla ulasabilirler.İyi forumlar..
15`16` FIAT ORJİNAL GARANTİLİ 0 JANTLAR #13268405 - sahibinden.com linkte jantların resmini koymuşlar 15-16 inch yazıyor arayıp sorarsanız burdanda bizimle paylaşırsanın faydalı olabilir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri