Almanyadan gelen punto evo 1:24 modeli...Bugün elime ulaştı..
güzelmiş... skydome lu...
güzelmiş yav
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
çok güzelmiş nasıl sahip olacaz bizde
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
nasıl aldınız
ben de istiyorummm
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Fiat Modellautos bei modellauto18.de
Ben bu siteden almıştım..İsterseniz kırmızıda var..
Konu zaza tarafından (16/01/2013 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.
Muhteşem
Punto Evo
yönetici arkadaşlar öncülük yapsa da toplu bi şekilde alsak iyi olur aslında.
bir konu vardı izmirli bir arkadaşın açtığı aynısı buradaki oyuncakçılarda var.. 40 tl gibi birşey hatta izmir optimum avm de ben de bakmıştım kırmız punto evoydu birebir aynısı.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
ben de buldum 39 tl bey KARGO dahıl kapıları acılan dıreksıyon oynatılabilen model
ama müsait bir zamanda Eminönüne giderek görerek almak istiyorum belki başka modeller de alabilirim
Punto Evo
abart alacan rc si olacak
bu da benimkisiydi tabi yiğen pert etti
Bu da benim ki;
süper
Aksesuarcıdan kaydırmaz alıp ön göğüs üstüne yerleştirdim.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri