bu da bizim sokak kedisi zekeriyaadını ünlü bi hocamızdan aldı kendisi..
Abicim bu zekeriyadan çok kötü kedi şeroya benziyo ya![]()
4,5 aylık ama kendüsü dana gibi maşallah
Tavşan kulaklı tosbişim benim yiaaa, son resimde muhteşem şeker çıkmamış mı?? Ağzında filiyle tontiş bi bebek ama aşırı gelişmiş bi bebek benim oğlum
yelim onuu beeeeennnnnnn
@SteinGP; Zekeriya tam şov olmuş, çatladım gülmekten gerçekten![]()
![]()
![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
yaw 4.5 aylık ama tosun gibim maşallah...
cidden çok sewimliymiş kesin çok da oyunbazdır bütün bi günümü geçirebilirim o yaramazla...
bu arada zekeriya da cidden kötü kedi şero dan daa da asabi duruyo şu bakışlara bak yaw...![]()
Bizim burda da bir sokak kedisi var.Gerçi uzun bir zamandır yok oldu ortalıktan ama geçenlerde gördüm kendisini tesadüf.Tekrar görürsem fotoğrafını koyarım buraya.Bir görseniz tam bir Garfield![]()
Kardeş harbiden 4,5 ama yemek konusunda o kadar şımartılıyorki obez olma yolunda ilerliyo hergünbende düşünmüyo değilim 1 yıl sonraki halini aslında şu anda bile korkutuyor bazen
[QUOTE=Er-NnN;121702]yaw 4.5 aylık ama tosun gibim maşallah...
cidden çok sewimliymiş kesin çok da oyunbazdır bütün bi günümü geçirebilirim o yaramazla...
Erencim ben canımdan bezdim bu kereta oyun konusunda yorulmak nedir bilmiyor her gün bekliyorum gelebilirsin ben bıktım![]()
Eren emin misin kardeşim? Bak bu bücür görünümlü şirin herkül yanıltmasın seni, hakkaten çok hiperaktif ve yaramaz..canından bezdirmesin seni![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Bora, canavar güzelmiş gerçekten![]()
yok gizemcim emin ol sadece köpeklerle hasret gidermiş olurum daa önce ben de beslemiştim baya hasret kaldım adresi hala bekliyorum haftasonu rahatsız etmek için...![]()
Dino...
dino da çok sewimli gözüküyo...
yaw bi gün bu sewimli dostların hepsini bi araya getirsek...![]()
dinoyla bulusmalari sizi oldukca uzebilir, onun oldugu yere gitmek biraz zor olur cunku..
Bencede Eren sanki buluşmasalar daha iyi olur gibiAslında benim tosuncuk çok iri olmasına rağmen büyüklerine saygısını esirgemiyo fakat yinede belli olmaz
![]()
bu arada;olduğu yere gitmesi zor olabilir'' derken onu pek anlamadım![]()
hayatta degil malesef demek istedim de dilim varmadi
Ahhh pardon özürdilerim üzüldümO kısmı düşününce bazen bende biraz kötü oluyorum şimdiden çok alıştım,resmen aileden birisi oldu benim için konuşma özürlü bir bebekten hiçbir farkı yok hatta bazen öyle sesler çıkarıyorki dillenip anlatıcak ümidine kapılıyorum
ama yinedee sorunlarımız var tabi
her ne olursa olsun bir canlı sahibi olmak çok ayrı birşeymiş hayvanlara bakışım düşüncelerim bile değişti.
evet bicok insan anlayamaz bu duyguyu, degerini bilmek lazım. biz zaten ailece cesaret edemiyoruz yeni bi cocuga.. uzuntusunu yasamak cok cok zor cunku, atlatamadik hala hatta.. hayvanlarla iletisim kurabiliyo olmak da muhtesem bisey. bide biyerden sonra evin efendisi oluyolar, ipleri kaptırmayın dikkat edin![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri