gizem ben isterdim ama paluklar izmite gelene kadar haşlama olur yahu
@wintermute; teşekkür ederim...
@femoli; yawrucum genetik mühendisliğinde çalışmıyorum ben, alt tarafı zehirlilik faktörü deneyi yaptık.. Zaten %50 şansları oluyor; yaşamak / ölmek..
Sendekiler şanslı bireyler, hiç merak etme.. Dediğimide unutma, yawruları itinayla büyütüp olayı geliştir![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
gizem ben isterdim ama paluklar izmite gelene kadar haşlama olur yahu
ikisi de pek tatlıymış yaw başın saolsun da benim de köpeim uyutulduu için seni çok ii anlayabiliyorum...![]()
Arkadaşlar yine sevimli bir dost için bakıcı aile aranıyor..
6 yaşında,erkek, tekir-ankara kırması, yeşil gözlü Üzüm..Ailesi yurt dışına gitmek zorunda ve bu pisiciği can-ı gönülden sahiplenecek birilerini arıyorlar..
İlgilenenler lütfen benimle özel mesaj yoluyla irtibata geçsin.. En kısa sürede pisiciğin resmini de ekliyeceğim..
ben yavru hav hav istiyorum
![]()
kulaksız seni ne kadar tatlı bişi bu başka yavru felan varmı bora talip olabilirim
@Bora;
Bu yıl içinde olabilir ama seneye size asla gelmem, haberin olsun!![]()
kırk bin kere maşallah, çok tatlı bi bebiş![]()
Resimlerde tatlı duruyo ama gel bir de bana sor memet 1 haftada canımdan bezdim walla hiç tavsiye etmemyinede illa istiyorum dersen bi araştırırım..
Kardeş bu henüz bir bebekama öyle bile olsa inan şimdi bile kurtuluğunu gösteriyor beni bile ısırıyor hala büyüyünce sanırım bende bi oturup düşünücem
Abi zaten aşağıda garajda yeni bir kulübe aldık orada beslemeyi düşünüyorum fakat henüz çok küçük,biraz büyüsünde aşağıya alıştırıcaz.
Bora, bu olmuş artık!
Dışarıda buluşalım bundan sonra!![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri