bnm sıfırdan kastım az kullanılmış,kazası fln olmayan,hiçbir yeriyle oynanmamış,km'si düşük aracın ilk muayenesi :D yanlş anlattım sanrm özür..
böyle bi aracın ne eksigi olablrki :) ticari aracın ilk bakımını düşünün tertemiz..
Printable View
bnm sıfırdan kastım az kullanılmış,kazası fln olmayan,hiçbir yeriyle oynanmamış,km'si düşük aracın ilk muayenesi :D yanlş anlattım sanrm özür..
böyle bi aracın ne eksigi olablrki :) ticari aracın ilk bakımını düşünün tertemiz..
s.a arkadaşlar burda sizin anladığım kadarıyla anlamadığınız ve kulakdan dolma bilgilerle yaptığınız yorumlar var. biraz okudum ve çok güldüm bazı şeylere. öncelikle en çok güldüğüm ceset torbası oldu:) biz kimseden öyle bişey talep etmiyoruz yalan dır bu haber. gelelim adana da bıçak lama olayına o haberde kesinlikle yalandır arkadaş lar. bu tür haberlere inanmayın bunlar iş takipcilerin insanlardan para kopartmak için uydurduğu masallar, yalan haberler dir. sorularınız varsa lütfen yazın ben cevaplamaya çalışacağim insanları bilinçlendirmekde bizim vazifemizdir.
Hoşgeldiniz Ali bey, ben hemen başlıyım bi sormaya :D
benim ön tamponda forumun stickerı var(ruhsata işli olmayan reklam vb şeyler ağır kusur diye biliyorum) bu sticker bu kapsama girermi sorun çıkarmı?( not izmirde yaptırıcam)
Yanlışlıkla buraya yazmışım. Özür...