abi bu grande puntonun minyatür oyuncaklarından servislerde var, bir ara dağıtıyorlardı ama ben alamadım sanırsam Vulas54 almıştı, buralarda ise bilgilendirebilir bizi..
Printable View
abi bu grande puntonun minyatür oyuncaklarından servislerde var, bir ara dağıtıyorlardı ama ben alamadım sanırsam Vulas54 almıştı, buralarda ise bilgilendirebilir bizi..
hadi yaf tühhh servise 2 aydır uğramıyorum gerçi daha öncede görmedim thanksler
Vulas kılıf olayına bi girdi,adamı birdaha göremez olduk yavv..
Bu ne yoğunluk Vedat :)
Satıcıdan cevap geldi. Kırmızı yok, üzgünüm diyor :(
ewet vulastı onun serwisle iliskisi iyi demisti kıimseye gelmeyen urunler ona gelmıs ..
Arkadaşlar dediğiniz mini punto böyle birşey miydi¿:)
ooh güzel...
ama stoplar fırlamış dışarı yaw Ramo
Çok küçük duruyor yahu,kalemle oranlandığında bu kadar ufakmıymış...
Bu kadar küçük olunca parçalarda pek oturmamış. Arka cam da biraz dışarıda.
1:18 arıyorum ama yok daha piyasada.
şu burrago mu neydi unuttum bak markaları, büyük her ayrıntısı olan koleksiyon arabalarından olsa manyak olurdu..
burago da iyi marka ama ben maisto'nun ürünlerini daha çok seviyorum. Maisto'nun modellerinin altında kaide var. Üzerinde de aracın ismi ve üretildiği yıl yazıyor. Tam koleksiyoncular için.
ewet ama buragonun detaylarını daha çok sewerdim ben..
bilmiyorum belki de elimdeki arabaların hepsi o firmadan olduğu içindir :)
993 porsche carrera4 wardı, şimdi duruo ama tekerlekler kopuk, boya çizik, kapı yok, kardeşim saolsun :D
f40 wardı sarı bi tane o da benzer durumda.
bugatti nin klasik bi modeli hatırlamıorum mawi bi tane o da haşat :D
Haşat mı¿ :eek:
Ben onları yukarlarda tutuyorum. Boyu 1.75'in altında olanlar pek rahat göremiyorlar ama çoçukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediyorum.8D
(İyiki küçük kardeşim yokmuş. :) )
kardeşim şimdi çok pişman yaptıklarından.. büyüdü akıllandı :D
mercedes fabrikasından ona hediye aldığım mercedes e serisine gözü gibi bakıo, kutusundan bile çıkarmıo tozlanmasın die :D mükemmel detayları war arabanın noyu 15 cm ciwarında olmasına rağmen.. hele ki kaputun üstünde parıldayan o ufacık mercedes yıldızını görmelisiniz :)
buragoyu maisto satın aldı bu arada burago battı yani burago diye çıkmıyo diye biliyorum ben artık bu arada ne yüksek kalite autoart ama punto bulunmaz orda mimkin deel :D
Kasımın ilk haftası servise gitmiştim (Birmot-Bursa). Daha yeni gelmişti. Aksesuar bölümünde kapağı açık kolinin içinde bekleşiyorlardı. Sanıyorum geldiği ilk gündü ve şanslı olan ben (nazar değmesin) bu minik yaratığın ilk müşterisi olmuştum. Şu an kalmışmıdır bilmiyorum ama kalmadıysada istekte bulunursan büyük ihtimalle getirtirler.