TRT tarihinde bir ilk yaşandı - Milliyet Haber
Trt 1 her zaman televizyonu açtıgımızda 1. sırada yer aldı , Benim için artık bulunmaz bi yerde tamamen sildim![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla ilerliyoruz![]()
tarafsız haber yapıldıktan sonra spikerin türbanlı olması veya olmaması bence önemli değil.
Bir de "HER TÜRLÜ HAKSIZLIĞA KARŞIYIM" diyen arkadaşların da 1 numaralı destekçi olması da enteresan
Ben size nasıl güveneyim arkadaş!
türbanın ne zaman çıktığı, ne zaman yasaklandığı, ne zamandan beri partilerin seçim politikasına alet edilip kulanılıyor, kimler ne için ısıtıp ısıtıp bu konuyu tartışmaya sunuyor, islam türbandan mı ibarettir, türban özgürlüğü mü kadın özgürlüğü mü gibi konular gayet açık ve ortada iken herkes konuşur... yorum yapar...
türbanı ser bıraktı deyip alkışladıkları adamın apoyu ser bırakma girişimlerini de alkışlaması özgürlük anlayışlarını gayet ortaya çıkaran bir tutum... hepsi bir kenara başını kapatınca kirliydim temizlendim diye açıklama yapan vekili alkışlayan türbanlılarında olaya bakışını gayet ortaya çıkarıyor...
türban kılık kıyafet özgürlüğünden çıkarılıp artık bir intikam alma nefret kusma güç bizim sıra bizde anlayışına dönüşmüştür...
Keza türbana sahip çıkan kadınların kocaları tarafından öldürülen türbanlı kadınlara ne kadar sahip çıktıklarını görmek bile olayın ne şekli bir anlam içerdiğini gösteriyor...
yazmayacaktım yazdım...
haksızlığa karşıyım furkan bey her türlü haksızlığa karşıyım... lakin iktidarın iki yüzlülüğüne de karşıyım... sırf türbanı ser bıraktı diye iktidarın islami kuralları dini kuranı kerimi alt üst eden tüm çirkefliklere göz yumup alkışlayan iki yüzlü türban savunucularına da karşıyım... türbana öcü görmüş gibi karşı çıkanlara karşı olduğum gibi açık kadını or...puyerine koyan zihniyetlere, üstelik türbana karşı olanlara bangır bangır bağırırken onlara ses çıkarmayanlara or....pulara da karşıyım...
Konu outlife tarafından (18/11/2013 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Heh şöyle, yazın azcık arkadaş.
Nelere karşı olduğunuzu az çok biliyoruz zaten. Dahasını da bilelim.
Ama tutar da , insanlar bu duruma ciddi manada sevinirken, artık çalışabiliyorum, temsil edilebiliyorum diyorken.
"Bunu da gördüm, TRT'yi sildim" şeklinde, yani sığ bir şekilde yansıtırsanız düşüncenizi. 1 tek şey anlaşılır. O da barizdir.
Bir haber koydunuz desteklediniz, en başta yormunuzu da anlaşılır şekilde yapın da, bu haksızlığın giderilmesine/bugelişmelere mi karşısınız, yoksa başka bir şeye mi onu anlayalım.
YAZAN NE ANLATMAYA ÇALIŞIYORSA, OKUYAN ONU ANLAR DÜŞÜNCESİNDEYİM.
***************DİP NOT OLARAK EKLEYEYİM**********************
Biri tuttu biri pişirdi biri yedi.. Onu görüyoruz. Hepsinin Allah belasını versin!
Bir nesli daha cahilleştirmeye çalıştılar, engellediler, (devrimle, darbeyle değil de) kanunla yaptılar. Bunu da geçtik!
Ben bunun bitmesine sevinirken (Kimin yaptığı umrumda bile değil!); Bir ilk yaşandı haberine, SİLDİM TRT'yi diyerek giriyorsan, benim içim bir garip olur....
Konu celenlee tarafından (18/11/2013 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.
Siyasi bir emel için Türban adı altında bir sembol üretip halka " Müslüman olan türbanlıdır " baskısı yaratmak kadar çirkin bir davranış ben görmedim birader. Bu tür aciz zihniyete sahip olanlara sadece şunu demek istiyorum. Gecenin bir yarısında gittiğin hastanedeki hekim bayan ve türbanlı değilse git o zaman türbanlı bir doktor ara. Hani bizden olmayanı kabullenememe psikolojisi varya ...
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
yazan ne anlatmak isterse istesin okuyan istediğini anlar... cahilleştirilmeye çalışılan nesil yorumu da bunu gayet ortaya çıkarıyor. bu bitmeli elbette lakin ömrünce başı açık gezip mecliste 3 imzası dahi bulunmayan emir geldiği için hacca gidip türbana girerek başı açıkları kirli diye nitelendirecek kadar onursuz kişilerin türban gibi kutsal!!! bir duruma el atması ne kadar doğru ise ülkenin en büyük sıkıntısını türban görüp bir çok şeye ses çıkarmayıp çıkaranları da binbir türlü sıfatlara itham etmekte konuya şekilci mi özgürlükçü mü, dinin gerekliliği mi yoksa tamamen ideolojik mi yaklaşıldığını gösteriyor...
diyorum yaa muhafazakar kesim türban ile örtünme hakkını muhafaza ettiği kadar insanların yaşama, barınma, sağlık, toprak hakkını da muhafaza ettiği görülse idi samimi olacaklardı lakin koca dini bir türbana sıkıştırıp canhoıraş bir şekilde onu savunup dine verilen büyük zararlara sessiz kalınması da samimiyeti ıspatlar nitelikte...
demem o dur ki...
pavey hanımın söylediği gibi bugün öldürülen bütün kadınların, taciz edilen tecavüz edilen, kılık kıyafeti için dışlanan, torpille hakkı yenen bütün kadınların vebali türbanı savunanların üstündedir artık...
bu ülkede türban hariç her usülsüz şeye her haksızlığa karşı çıkan ben eğer türban siyaset alet ediliyor ve kadınlar kullanılıyor diye savunmadığım için suçlanıyorsam bugün türban serisini kazandık diye sevinenleri tüm haksızlıklar ve hukuksuluklar içinde mücadeleye çaırıyorum.
örneğin tecavüz sanığı akp lilerin ve nç tecavüzcülerinin tekrar yargılanmaları, erdoğanın oğlunun 6. gemiciğinin sorgulanması, kpss de ki hırslığı, medyaya defalarca düşen rüşvet belgelerini, asgari ücreti, ihale yolsuzluklarını, korunan suçluları, kayıt dışı giren çıkan paraları, uyuşturucudan ser bırakılan erdoğanın yeğenini, 3 kuruşa yabancılara satılan devlet kurumlarını, tayyip erdoğanın mal varlığının, suriyeden iltica edipte ülke vatandaşından daha fazla sahip olanların sorgulanmaları, cari açık rekorunu, diyarbakırdaki daha 2 yıl önce terörist dedikleri barzani ile el sıkışıp neyi karşılığında 40bin kişinin katiline affın bahsini ettiklerini, kürecikteki füze radarlarını, ülkedeki 15 abd 16 nato üssünü, tayyibin yahudi üstün hizmet madalyasını neyin karşılığında aldığını, arap liderlerinden 3 uçak gelen hediyelerin neden açıklanmadığını, köşkte ve mecliste cumhuriyet tarihinin toplamının 3-4 katı harcamalarını sormalarını rica ediyorum. emine erdoğnın ev hanımı iken nasıl onlarca hastane sahibi olduğunu sormalarını rica ediyorum...
bu liste daha uzatılabilir... ben ne zaman muhafazakar bir topluluğun örgütün partinin birliğin herne ise 3-4 kişinin bir araya gelip ülkedeki yanlış giden birşeylere (türban dışında) karşı bir miting eylem basın açıklaması sempozyum bişey yapıp iktidara soru sormadıklarını yahut çözüm istediklerini görürsem yanılmışım diyeceğim... ama maalesef ben bugüne kadar hiç görmedim... asgari ücret için yürüyen muhafazakar, ben hiç görmedim 10 milyon türban izması toplayıp memur zammı için 100 bin imza toplanayn muhafazakar... yine yanılmayacağım biliyorum...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri