türbanın ne zaman çıktığı, ne zaman yasaklandığı, ne zamandan beri partilerin seçim politikasına alet edilip kulanılıyor, kimler ne için ısıtıp ısıtıp bu konuyu tartışmaya sunuyor, islam türbandan mı ibarettir, türban özgürlüğü mü kadın özgürlüğü mü gibi konular gayet açık ve ortada iken herkes konuşur... yorum yapar...
türbanı ser bıraktı deyip alkışladıkları adamın apoyu ser bırakma girişimlerini de alkışlaması özgürlük anlayışlarını gayet ortaya çıkaran bir tutum... hepsi bir kenara başını kapatınca kirliydim temizlendim diye açıklama yapan vekili alkışlayan türbanlılarında olaya bakışını gayet ortaya çıkarıyor...
türban kılık kıyafet özgürlüğünden çıkarılıp artık bir intikam alma nefret kusma güç bizim sıra bizde anlayışına dönüşmüştür...
Keza türbana sahip çıkan kadınların kocaları tarafından öldürülen türbanlı kadınlara ne kadar sahip çıktıklarını görmek bile olayın ne şekli bir anlam içerdiğini gösteriyor...
yazmayacaktım yazdım...
haksızlığa karşıyım furkan bey her türlü haksızlığa karşıyım... lakin iktidarın iki yüzlülüğüne de karşıyım... sırf türbanı ser bıraktı diye iktidarın islami kuralları dini kuranı kerimi alt üst eden tüm çirkefliklere göz yumup alkışlayan iki yüzlü türban savunucularına da karşıyım... türbana öcü görmüş gibi karşı çıkanlara karşı olduğum gibi açık kadını yerine koyan zihniyetlere, üstelik türbana karşı olanlara bangır bangır bağırırken onlara ses çıkarmayanlara karşıyım...
İnanın bunların hepsini yazacaktım üşendim abi eline sağlık TEŞEKKÜRLER![]()
Yer imleri