Barzani ve Şivan Perver ile birlikte Diyarbakır'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan halka hitap etti. Mesut Barzani'nin konuşmasından sonra Erdoğan kürsüye çıktı. Birçok ilkin yaşandığı bugünde en dikkat çekici olanı ise Başbakan'ın konuşmasında 'Kürdistan' demesi oldu
Erdoğan'ın konuşması sırasında başta İbrahim Tatlıses olmak üzere Bülent Arınç ve Emine Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
Başbakan Erdoğan Diyarbakır'da konuştu - Milliyet Haber
VEEEEEEEEEEEEEEEEE
BU TAM BİR REZALET SİZLERDEN UTANIYORUM
Konu Arrest tarafından (16/11/2013 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Boşuna çıkmışız o dağlara boşuna çatışmışız boşuna mermi yemiş mermi atmışız bileydim hiç gitmezdim askere...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
o kadar şehitlerimiz oldu sonucu bumuydu bütün işidüzgün akpeciler görsünde belki zevk alırlar bundan rezil herifler
ALLAH hepsinin belasını versin haram zıkkım olsun yaptığım askerliğe o geçen her gün her saatim haram olsun daha çok şey yazarım ama bu müsvetteler için ban aldığıma değmez gün gelecek bunlar içinde hesap vakti gelecek yüce yaratan herşeyi görüyor vatanını satan namusunuda satar ondan sonra kalkıp kız öğrenciler erkek öğrenci aynı evde kalmasın diye zırvalar sen önce toprağını koru bayrağına sahip çık ,boşver elalemin namusunu
Konu erenemre tarafından (17/11/2013 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.
Marmarayda tayyibi taktir eden arkadaşların şimdi tayyip düşmanı oldugunu görüyorum ah ah ne diyim size...![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
+1
Az bu millete aaaaaaaaazzzzz. Tepkisini çektiklerine'de kendisini affettirmek için makarnayı ve kömürü 2 pakete çıkartır bitti gitti işte.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri