Evet arkadaşlar,Polis'in attığı gaz fişeği başına isabet eden,kalbi duran Ahmet Atakan hayatını kaybetti.
Hastaneye kaldırılma anı.
Ne söyleyeyim bilmiyorum. Resmen acımadan kıyıyorlar gençlere. Ben de bir gencim,ve sırf onların ideolojilerini benimsemiyorum diye beni de öldürebilirler mi? Hayatta kaldığıma şükretmeli miyim..
Ahmet Atakan Ölümsüzdür.. Ailesine sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden...
![]()
Konu cdogu tarafından (10/09/2013 Saat 04:34 ) değiştirilmiştir.
mısırdaki polis şiddeti, türkiyedeki ne ? kaç kişi daha ölmesi gerekiyor? 30 bin kişiyi öldürenlerle istişare pazarlık yapanlar neden iletişim yolunu seçmiyor da şiddet yolunu seçiyor. illa dağa çıkıp köy mü yakmak lazım... devlet bu dilden mi anlar??? sokaktakiler devlete başkaldırıyor dağdakiler ne yapıyor??? yazık hakikaten... ama evindeki çekyatı buzdolabını televizyonunu sokaktaki barikata yığan bir halk var karşınızda... yıkılacaksınız... seçimle olmasa halk devrimi ile... bu kadar açık ve net...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
çaresiz bir merakla, ölüsüyle yeni tanışmış her kardeş gibi kim olduğuna baktım, önemi de yoktu ya... gördüm ki reyhanlı'dan beri sokaktasın, yorulmadan. oysa yorgundum dün gece, uyudum, affet beni. zulme karşı aynı öfkeyi duymuşuz, direnmişiz, 'işte kardeşim' dedim.
bir de ölüm... çok söylemişsin korkmadığını. ispatını yapmasaydın be, sen hatay'lısın, abdullah'ın, ali'nin vatanısın, korkmazdın elbet.
![]()
Mekani cennet olsun...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
Mekanı cennet olsun bunun sorumlularının Allah bin belasını versin.. İnsan bir insan o o şekilde müdahale edilir mi ? Git diyarbakırda apo posteri açıp pkk sempatizanlıgı yapanlara o şekilde müdahale et! Şerefsizler
Polis tarafından dün Hatay’da öldürülen Ahmet Hakan’ın otopsi raporu yayınlandı. Raporda, “künt genel beden travmasına bağlı etraf ve kafatası kemiği kırıklarıyla birlikte omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu meydana geldiği” belirtildi.
![]()
Konu Arrest tarafından (10/09/2013 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Mekanı cennet olsun...
Az önce youtube de gezi ile ilgili videoları seyrettim. Sözde dindar kesimin yorumları ise gerçekten ilginç. Polisin bi yerlerini yalayıp orada hakkını arayan insanlara terörist diyorlar. Orada hakkını arayan koyun olmayan insanlara karşı düşman olmuşlar. Ölümlere sevinir hale gelmişler maalesef. Cahillik diyeceğim ama içinde üniversite okuyan insanlar var. Denildiği gibi okumuşluk bunlarda sadece cehaleti almış koyunlukları baki bunların. Bunlarla aynı ülkede yaşamaktan nefret ediyorum...
Keyif BMW'Dir...
nur içinde yatsın![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ergin, sokaktakiler sadece hükümete, dağdakiler ise sadece devlete başkaldırıyorlar,
Ahmet Atakan kardeşime Allahtan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum.Umarım hangi partiye oy vermiş olursa olsun genci-yaşlısı,alevisi-sünnisi, Türkü-Kürtü üzerindeki ölü toprağını atar ve Türkiye üzerinde oynanan olaylar için başkaldırır...
Konu ABNEW tarafından (10/09/2013 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.
Her şey güzel olacak. Benim umudum çok. Artık gençler seslerini çıkartıyorlar. Bugün de eylemler var. Artarak devam edecek. Sonunda pes edecekler..
Yaşını büyütüp astıkları Erdal korkmadı. Biz mi korkacakmışız?
Konu cdogu tarafından (10/09/2013 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: karakter düzeltmesi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Allah rahmet eylesin.Apartmandan düşmüş,olayın doğrusunu araştırmak lazım.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bu Dünya Yalan Var Birazda Sen oYALAN !!!
Benim hemşehrim kendisi,allah mekanını cennet etsin ama çocuk düşerek ölmüş abi.internette yazan herşeye güvenmemek lazım,provoke etmek için de yapanlar var.önemli olan beğenmediğimizi sandıkta yenmek yerine istediğimiz partiyi getirmek.sevgi ve hoşgörü inancı olan alevilik neden aynı yerde yapılacak olan cami ve cem evine karşı çıkıyor anlamadım doğrusu...
bu sadece ak parti iktidarına karşı değil. bu faşizme , amerikan emperyalizmine ve kapitalizme karşı bir kitlesel hareket.
tutturmuşsunuz sandık da sandık be.. hadi diyelim sandıkta gösterdik tepkimizi, ulan nerden geldiği belli olmayan , çöp kutularından çıkan binlerce ak parti damgalı oy pusulası var ortada. barajı geçemeyen oyların kendisine gittiği bi sistem var. ne sandığından ne tepkisinden bahsediyorsunuz (ameka.)
"oy vermek bişeyleri değiştirse , yasaklanırdı." der Emme Goldman.
biz burada dünyayı değiştirmek için toplanmadık. mütevazi bir önerimiz var;yeni bir dünya yaratmak.
madımakta alevileri katledenlerin avukatları bugün cami-cemevi işine giriyorsa,
reyhanlıda ölenler için aleviler diyerek ölümlerini normal göstermeye çalışanlar bugün cami-cemevi işine giriyorsa,
suriyede muhalifler alevileri katelderken susanlar ve muhalifleri canhıraş destekleyenler bugün cami-cemevi işine giriyorsa,
cemaatin bütün yayın organlarında yıllardır alevilere psikolojik baskı yapıp dışlayanlar bugün cami-cemevi işine giriyorsa,
kızılbaşlığı ensest ilişkileri normal gösteriyormuş gibi yayıp iğrenç politikalarına bu denli iğrençliği ekleyenler bugün cami-cemevi işine giriyorsa,
emniyet başta olmak üzere, devlet dairlerinde alevi olanları fişleyenler, alevi köylerini hizmetten yoksun bırakıp soyutlayanlar bugün cami-cemevi işine giriyorsa,
bir sorarım kendime... ne değiştir? neyin hesabı kitabı yapılıyor... bu seçim stratejisi midir, yoksa başka maddi çıkarlar mı vardır? sorarım...
yıllardır yapılan tüm bu muamelelerin vicdani karşılığı mıdır yoksa? hiç sanmam...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Bu işler 3. Dünya Savaşına kadar gider.. Dünya çok kötü bir hal aldı. Siyasiler, Politika, Ekonomi, Ticaret... Dünyaya iyi bir "reset" şart...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri