28 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Altın Fiyatları çakılmış.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14/07/2009
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1.741
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

    Standart

    Bu konudaki düşüncem şöyle; altın bir yatırım aracı değildir, üzerinden çok güzel spekülasyon yapılabilir (nitekim şu an yapıldı). Fiyatların dibe vuracağı (tarihi tabii ki bilinmiyordu) belliydi zaten, uzun zamandır özellikle bankalar aracılığıyla altının yükseleceği beklentisi piyasaya pompalandı (bankaların altın toplamaya başlaması, altın kredileri vs.) ve insanlara altın aldırıldı. Dolayısıyla altın satıldıkça balon misali fiyatları şişirdiler. İstedikleri noktaya geldiğinde de ellerindeki altını satıp kâr realizasyonu yaptılar. Olan her zamanki gibi küçük tasarruf sahiplerine oldu.

    Eğer alır bir köşeye koyarım, 10 sene unuturum deseydim altın alırdım. Kısa vadeli kazanç istiyorsam eğer, gider mevduat yapar, likit fon alır, daha düşük getirili ama kaybetme riski olmayan yatırımlara yönelirdim.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Altın madalyayı kaptık
    levan34 tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 11/08/2012, 16:35
  2. Buji mi altın mı bu ya
    jakabo_ank tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 24
    Son Mesaj: 27/02/2012, 14:23
  3. Petrol fiyatları düştü, pompa fiyatları aynı!
    ugurozer tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 136
    Son Mesaj: 05/09/2010, 15:55
  4. İyi Bir Sürücünün 10 Altın Kuralı
    imdesign tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07/04/2009, 12:51
  5. Beyaz Altın...
    mustafaf tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 20/01/2009, 01:57

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com