gençler altın almak için bugün bütün kuyumcuları gezdim ancak hiçbiri eski tarihli yok dedi yeni tarihli olanda yüksek fiyat çekiyor çeyrek altın 142-150 arası..
Printable View
gençler altın almak için bugün bütün kuyumcuları gezdim ancak hiçbiri eski tarihli yok dedi yeni tarihli olanda yüksek fiyat çekiyor çeyrek altın 142-150 arası..
Ben de 2000 tl zarar ettim.Lanet olsun bu altın denen illete.Nişan düğün farketmez ne zaman alıyorsam zarar ediyorum.Piyasada yorum yapan hiçbir altın uzmanı bu fiyatları telaffuza etmiyordu.Ne ekonomik veriler ,nenflasyon ne işsizlik verileri grafikler vs hiçbirşey etkilemiyor.Şu an mantılı bir altın yorumu yapabilen de yok.Çünkü adamlar bir oyun kurmuşlar ve istedikleri fiyata altını çekebiliyorlar.Bazı ülkelerin vatandaşlarının cebinden çıkan para bazı ülkelerin kasasına çokta girdi bile.Elin gavurunun eline istedikleri gibi fiyatlarla oynanacak bir fırsat verilirse onlarda bu şekilde oynarlar işte.
1 sene kadar biriktirdiğim altınları temmuzda 2000tl zararla satmıştım araba için, iyiki satmışım yoksa 2000 daha içerdeydim :) dahada bulaşmam altına filan.
arkadaşım benim ya kıyak yapacan yani bana kısa yoldan ahirete :) hatuna para yok para yok deyip duruyoz paraları yatırdık forexe arkadaşla forex yaptık :) ikimizde ex olduk gerçi onun zararı daha büyük toplam kayıp 5200 tl 1200 benim :) arkadaş çok kaybetti ya 4bin tl :) walla bulaşılacak iş değilmiş birde araba her zaman zarar derler ne zararı altından büyük zarar mı var bu yıl cebimden çıkan altının zararı 1000 tl + forex walla nakit en güzeliymiş.
Burdan yetkililere sesleniyorum bu firuslu avradi atin :)
arkadaşlar Avrupa merkez bankası para genişleme uygulayacak eurodan çıkın derim,