İstanbul'da son 6 ay içinde onlarca mağdur otomobillerini satmaya çalışırken dolandırıldığını söyleyerek polise şikayetçi oldu.
Haberin devamı...
İstanbul'da son 6 ay içinde onlarca mağdur otomobillerini satmaya çalışırken dolandırıldığını söyleyerek polise şikayetçi oldu.
Haberin devamı...
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
Hassas bir konu.. Para alınmadan imza olmaz..
Doğma büyüme İzmir'liyim. Böyle İstanbul'daki dolandırıcılık olaylarını okudukça aklım kayıyor. İzmir'de böyle şeyler olmuyor.
e arkadaş kusuruma bakmayın ama para almadan imza atanlara da söylenebilecek bir sürü şey var içimden geçen ... neyse ben mırıldanmaya devam edeyim..
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Bukadarıda enayilik..Noter bile soruyor''Sen aracı gördünmü,sen parayı sayarak aldınmı?''diye..Bukadar saflar varken dolandırıcılar çoğalır..
bende araba alsam, malı almadan parayı vermek istemem. adam kaçıp giderse ne olacak.
en güzeli alıcı parayı, satıcının hesabına blokeli olarak yatırılacak. satış yapıldıktan sonra bloke otomatikman kalkacak. satış yapılmazsa bloke devam edecek ve müşteri parayı geri alacak.bankaların böyle bi uygulaması varmıdır acaba.alan içinde, satan içinde daha garantili olur.
Notere gitmeden önce cevredeki en yakın bankaya gidip parayı saydırtacaksın.Sonra elemanla notere geçip satış sırasında parayı alacaksın...Olay bu kadar basit.Satışta asla yalnız olmayacaksın...
Ama bir de su var.Ben evomu forumdan Blackhawk abimize sattım.GEcen sene.Aracımın kredisi vardı.Kapatma parasını verdi bana ben krediyi kapattım.Arabayı bile istemedi...Zorla verdim arabayı ona...Ertesi gun rehin kalktıktan sonra satışı yaptık.Daha önce birbirimizi tanımıyordukda...10 numara alıcıydı.
Hersey hayırlısı ile oluyor bence.
geçen sene arkadaş 750$ a laptop unu satmıştı. adam bankanın içine girdi, arkadaş bankanın kapısında bekledi. adam parayı içerden çekmiş gibi yapıp çıktı, laptopu aldı gitti. arkadaş parayı hesabına yatırmaya gittiğinde öğrendiki paranın yarısından fazlası sahte.
kürtaj maduru çok insan var piyasada, her türlü önlemi almak lazım.
24 saate içinde savcılıga basvurulursa iptal edilebiliyormuş.Polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler adliyeye sevk edildiler. Yetkililer vatandaşları uyararak parasını teslim almadan Noter satış sözleşmelerine imza atmamaları konusunda uyardılar. Böyle bir durumla karşılaştırıldığında 24 saat içinde bir savcılığa başvurularak satışın iptalinin gerçekleştirilebileceğini belirttiler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri