7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Türkiye Bankalar Birliği 2012'de bankada parasını unutanların listesini yayınladı.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    ÖZKAN SAÇKAN
    Lovergang kolombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15/05/2009
    Yaş
    43
    Mesajlar
    607
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    07CUT65
    Edilen teşekkür: 223

    Standart Türkiye Bankalar Birliği 2012'de bankada parasını unutanların listesini yayınladı.

    Türkiye Bankalar Birliği 2012'de bankada parasını unutanların listesini sitesinde yayınladı.
    ZAMAN AŞIMI
    Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankalarda 2012 yıl sonu itibariyle mevduat, katılım fonu, emanet ve alacakları zaman aşımına uğrayan vatandaşların listesini açıkladı. TBB, üyesi bankalarda 2012 yılsonu itibariyle zaman aşımına uğramış hesapları açıkladı. Bankada parası zaman aşımına uğrayan vatandaşlar ZAMAN AŞIMI internet sitesine girerek, bankada unuttukları ve almak için başvuruda bulunmamaları halinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilecek paralarının miktarını öğrenebilirler.
    Bilindiği üzere, 5411 Sayılı Bankacılık Kanunu’nun 62. maddesine göre, bankalar nezdindeki mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklardan hak sahibinin en son talebi, işlemi, herhangi bir yazılı talimatı tarihinden başlayarak on yıl içinde aranmayanlar zamanaşımına tabi tutuluyor. Söz konusu kanun gereğince, zamanaşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacakların listesi Türkiye Bankalar Birliği internet sitesinde Şubat ayı başından Mayıs ayı sonuna kadar ilan ediliyor.
    Bu çerçevede, listede isim ve hesap bilgileri yer alan kişilerin en geç 15 Haziran 2013 tarihine kadar hesaplarının bulunduğu bankanın herhangi bir şubesine geçerli kimlik bilgileri ile başvurmamaları halinde yasa gereği zamanaşımına uğramış olan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacakları gelir kaydedilmek üzere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilecek.
    Kaynak: Parasını unutanların listesi yayınlandı | Bankacılık | Finans Gündem

  2. Bu mesajı için 6 kişi kolombo'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Türkiye bu yıl eurovision da yok !
    lektonstar17 tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 14/12/2012, 22:12
  2. Bankada unuttuğunuz paranız kalmasın son gün 15.mayıs.2012
    kolombo tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 14/05/2012, 18:38
  3. Hürriyet.com.tr çektiğim fotoğrafı yayınladı :)
    hakandurak tarafından Hobi forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 27/04/2012, 12:40
  4. Parasını ödediğim araç elime 2 ay sonra geçiyor !
    frkn1907 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 19/04/2012, 00:41
  5. Türkiye de Tek miş...
    Scottie tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 36
    Son Mesaj: 16/01/2012, 14:13

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com