Ha....?
Edit.
Sakarya'da go-kart pistinde kaza yapan üniversite öğrencisi genç-En Son Gündem Haberleri-HABERTÜRK
Bu nasıl iş anlamadım...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Ha....?
Edit.
Konu BaranSelo tarafından (08/02/2013 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
çok saçma geldi bana ya 5 beygirlik araç bunlar en fazla kaç km hız yapacak onuda geçtim emniyet kemeri 2 omuz tarafından gelerek diyaframda birleşiyo enteresan yani
Emniyet kemerini kol altından değilde boyun altından geçirince çarpma hızı ve vücudun ağırlığıyla kemer boynunu kesmiş.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
nasıl bir incelikle takılmış bu emniyet kemeri kafayı komple koparmak kolay işmi yav neler görecez daha töbe töbe...
Biraz önce okudum. Çok kötü birşey allah rahmet eylesin
arkadaşlar bu aletlere binen kız arkadaşlarımıza kask özellikle verilir neden derseniz saçları uzun olduğu için motorun koruması yoksa motor saçı olduğu gibi içine çekiyor maalesefbundan mı bilmiyorum ama ben çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin..Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin... Çok zor.
yok artik ya cok kotu bir durum bizde kullanirken cok kaza yaptik ama boylesini ilk defa duydum cok ilginc ya Allah rahmet eylesin ne diyelim
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Sakaryadayken hep gittiğimiz yer. Normalde böyle birşey olması imkansız gibi birşey. ancak ümit abinin dediği gibi yanlış kemer takılışı böyle bir sonuç ortaya çıkartmış. Eğer kemer normal kolyuk altından takılı olsaydı en fazla kafasını direksiyona vururdu. allah rahmet eylesin.
kemerin takıldığı yer falan kopmuş ama 4 numaralı araçta kafanın arkasındaki sünger varya orası baya şiddetli oldu demek ki
Arkadaşlar şuan kullandığımız arabalarımızdaki kemerler bile kaza esnasında kesiklere neden olabiliyor. Testlerle tecrübe edilmiş bir durumdur. Bu konuda çalışmalar yapan bir otomobil markası hava yastıklı emniyet kemerleri geliştirdi.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Arkadaşlar ben başka bi yerde kemer değilde , Boğazındaki atkısının arka tekerleğin oraya sıkıştığını okudum sanki bu daha mantıklı gibi geldi bana...
Allah Rahmet Eylesin..
Konu must82 tarafından (08/02/2013 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar olaydan bir saat sonra ordaki alışveriş merkezindeydim ordaki mağaza çalışanları olayı görenler kaşkolun ve emniyet kemerinin motor ksmına dolandığını söylüyolar gerçekten feci bir kaza ailesine ve yakınlarına Allah sabırlar versin...
Konu saygin54 tarafından (08/02/2013 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri