7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Lastiğin bittiğini artık daha kolay anlayabileceğiz..

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Birkan GENÇ
    Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07/01/2009
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2.765
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS
    Edilen teşekkür: 799

    Konu Lastiğin bittiğini artık daha kolay anlayabileceğiz..

    Otomobillerde teknoloji, sürücüsüz araçların üretildiği seviyeye ulaştı. Buna rağmen otomobilin en kritik parçalarından biri olan lastiklerde devrim niteliğinde bir değişim yaşandığı söylenemez. Tabii zaman içerisinde firmaların yaptığı çalışmalar sonucu lastiklerin yol tutuşunda ve ömründe iyileşmeler gerçekleşti ancak tasarımcılar Gao Fenglin ve Zhou Buyi'nin yarattığı renk değiştiren lastik son dönemde bu alanda yaşanan en dikkat çekici gelişmelerden biri oldu.



    Discolor Tyre, otomobilin lastiğinin ömrünün ne zaman dolduğundan tam emin olamayan sürücülere çok basit ve çok zekice bir çözüm sunuyor.

    Gao Fenglin ve Zhou Buyi lastiğin en üst katmanının hemen altına koyu turuncu ince bir plastik katman yerleştirmiş. Böylece lastiğiniz aşındığında yavaş yavaş koyu turuncuya dönüyor ve yola temas eden kısımları tam kırmızı olduğunda artık değişiklik vakti geldiğini anlıyorsunuz.

    Bu ilgi çekici ürünün tüketiciyle ne zaman buluşacağı ise henüz belli değil. Seri üretime geçilmeden önce performans ve kalite testlerinin uygulanması gerekiyor.
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝


  2. Bu mesajı için 5 kişi Birkan61'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. 59 YS 463 Artık Daha Basık
    Eduardo tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 60
    Son Mesaj: 27/08/2013, 00:45
  2. Yok artık daha neler demeyin !!!!
    meteorengin tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 50
    Son Mesaj: 29/03/2013, 17:50
  3. Yaptığınız Yorumlara Daha Kolay Ulaşmak İçin Lütfen Okuyunuz!
    StrawBeeRy tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 25/07/2011, 12:25
  4. Söylemesi zor, yazması ise daha kolay..
    GaladrieL tarafından Sanat forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 407
    Son Mesaj: 12/10/2009, 02:50
  5. == Yok Artık Daha Neler ==
    Bülent A. tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 28/06/2007, 18:56

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com