----------------
----------------
Konu levan34 tarafından (18/06/2012 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.
Kaç sene sonra mı farkına varmışlar, komik.. O zaman gdo'lu ürünleride açıklasında göreyim.. İnek sütü de insan için değilmiş başlığa bak vay be! Süt veya sütçülerle ilgili bir sıkıntı var herhalde?
Haydaaa, hadi süt içmeyeceğiz, ya sütle yapılan gıdalar, büküvi, çikolata???
Yıllardan beri yeni mi akıl etmişler... Şu kesin söylenmemiş; UHT li sütü anladık ta günlük şişe sütler, onlarda mı insan için değil![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
HABERİN DETAYI: Prof. Ahmet Aydın'dan dikkat cekici öneri
buyur burdan yak
İnek sütü inek içindir
Tavuk yumurtası tavuk içindir
Koyun eti yabani hayvanlar içindir
Sebze yemeyin hayvanların beslenmesi içindir
Bu ne kardeşim ya ne yiyip ne içicez![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
artık neye inanılır! ne gerçek ne sahte? dünyamız gerçek mi? gerçek nedir,gerçek var mıdır yok mudur?![]()
İnadına markete gidip süt alıp içeceğimbakan tekrar bir açıklama yapıp yanlış anlaşıldığını, kontrol edilenlerin içide 1000 tanede 1 bile çıkmayacağını söyledi.. Medya yine konuyu abarttı ve yanlış anlamalara neden oldu malesef.. Sütün içindeki mikropların kırılması için yeterince kaynatılması gerektiği yıllardır biliniyor zaten yeni birşey değil ki..Bu tür haberlere hiçbir zaman itibar etmedim, bir ara yumurtaya dadanmışlardı yok yumurta şöylede böylede falan filan.. Süt tam bir vitamin kaynağıdır..
-------------------------------
Konu levan34 tarafından (18/01/2012 Saat 05:07 ) değiştirilmiştir.
Bunların hepsi amerikanın oyunu![]()
TSİ Jetta.
Aynen![]()
TSİ Jetta.
illuminati![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ben geçtim bu işleri bugün içmeyin derler yarın için derler.
Yumurta için de önce uzak durun sonra pardon tüketin demediler mi.
Ispanak için de onlarca sene kandırılmadık mı sonradan bahçedeki çimlerden çok da farklı olmadığını öğrenmedik mi.
karton süt iyi değilmiş = telaşlanmayın o da geçer![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Konu levan34 tarafından (02/05/2012 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
pardon gülmek de yasaktı bu ülkede
biz gp'yi çok sevdik
okullara süt tam olarak dağıtılamadı zaten bizim okulda süt dağıtımı yapılmadı fakat velilerden istiyorum yada istemiyorum diye belge aldık ve hepsi istiyor..bedava sirke baldan tatlıdır hesabı var biraz bizim vatandaşımızda..
ben günde bir paket süt içen adamım allaha şükür hiç bir problem yok, istediği kadar yazılsın çizilsin süte devam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri