cevap : Hiç bir zaman
cevap : Hiç bir zaman
devletin malı deniz olta atan atana oooohhhhh
Abi Sinawa Bende Girdim... Böle şeyler Her Sene Olyo Bide Sehit Alie çocuklarina Kontenjan Yok Felan Diolar Di Du Bakalim
bu düşünce ile zor
ula o güneşin altında beklemiceksen niye bekliyorsun orada işin zevki heyecanı orda başka velilerle konuşacan heyecanlanacan ağlayacan ula klimayla oturacaksan zevkimi kaldı git okulun karşısındaki pastaneye falan iç soğuk limonatanı canım devletin arabasının klimasını da kapat kardeşiiiiiiiiim!![]()
adam olmak kolay da adam gibi adam olmak mesele![]()
sadece ve sadece yazık
gerçekten yazık,bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu.
daa çoooooookk var...
Barış sen atlarmışsın bu pazarda benim öss var üüüü
ben ordaki velilerin yerinde olsam adamı bi güzel döver sonrada egzozun karşısana geçirip gazı köklerdim
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kimmiş bu? Hangi kurum aceba? Ne kadar resmi merak ettim? İyi ki dayak yememiş. Adana gibi yerde kim dinlicek böyle resmiyeti. Şanslıymış arkadaş.
bence tamamiyle yalnış dangalağın teki harm olsun benzin parası ama haberi yapan daha dangalak yazmış yazmış araya bide türbanı kıstırmış ne alaka halkın kafasında yer ettiriliyor bazı şeyler sanki türbanlısı türbansızı var bu işin direk kasıtlı haber
yazık ki ne yazık....
![]()
seçımler yaklaşıyor![]()
yani bu millet sanki türbanı baş örtüüsnü 4 senedir takıyır peki şöyle bir haber olurmuydu yada nasıl olurdu minietekli eşiyle arbada serinleyen adam ne kadar saçma bence
Ertan kardeşim sana hak veriyorum bu haberi ve az önce yazdığım mesajı kesinlikle gerginlik yaratmak için getirmedim buraya..Sadece ödediğimiz vergilerin nerelere gittiğini biraz da olsa acı şekliyle gösteren bir haber olduğu için bunu sizlerle paylaşmak istedim..buradaki olay elbette türban-minietek durumu değildir..muhabirin yada gazeteninde işgüzarlığı sonucu araya onu sıkıştırmışlar bu bariz şekilde göze batıyor zaten..verdikleri mesaj sadece resmi araç içinde bir türban..saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri