Normalde Cumhuriyet Bayramlarında işyerimi açardım,yarın işe gelmeyeceğim,evdekileri alıp aracımı bayraklarla donatıp İstanbul Turu atacağım...
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Cumhuriyet'in 88. yılı programı çerçevesinde yarın düzenlenmesi planlanan Vatan Caddesi'ndeki geçiş töreni ile akşam verilecek resepsiyonun Van'daki deprem nedeniyle iptal edildiğini bildirdi.
Cumhuriyet Bayramı törenleri iptal - Sabah
Normalde Cumhuriyet Bayramlarında işyerimi açardım,yarın işe gelmeyeceğim,evdekileri alıp aracımı bayraklarla donatıp İstanbul Turu atacağım...
CUMHURİYET BAYRAMI EĞLENCE DEĞİLDİR...KUTLAMAK İÇİN CUMHURİYETİ SEVMEYENLERİN İZNİ GEREKMEZ... Bekir Coşkun
YAZIK YAZIK UTANMASA SERİAT GETİRCEKLER
Mustafa abi bende varim hepimiz yapalim bagdat caddesine fener alayina gidicem bende arkadaslar kimse çıkmasa bile 10 arkadas biz kutlariz cumhuriyetimizi
saçma !
Keyif BMW'Dir...
Inadına cumhuriyet... 88. Yılımız kutlu olsun. Ruhun şad olsun mustafa kemal atatürk
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
İstiklal Marşını ayakta sap gibi dikilmek olarak adlandıran adamın yaptığı iptal. Ulan yas mı ilan edildi ?! Tüm ulusal kanallar muhteşem dizilerine, gündüz kuşağındaki saçma sapan kadın ve eğlence programlarına olanca hızıyla devam ediyor! Hadi öyle madem kurban bayramını da iptal edin, hayvan kesmeyin bu sene. Nasıl?
Konu Gorky tarafından (28/10/2011 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.
Cumhuriyeti iptal etme çalışmaları tam gaz devam ediyor.En çok şunu merak ediyorum;Cumhuriyet bu arkadaşlara ne soktuysa,88 senedir çıkartamadılar bir türlü.
Hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Seneye de başka mazaret bulurlar,2013 senesinde mazerete de gerek kalmaz bu millet ona da eyvallah der,ortada ne 30 Ağustos Zafer Bayramı ne de 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kalır...
Ben demem kardesım yarın gıderım Kızılaya fener alayına katılırım Anıtkabırede ugrarım duamıda okurum yarın herkesın her ilden en yuksek katılım gostermesı gerektıgını dusunuyorum sen iptal edermısın al sana bayram sen dusmanmısında ıptal edıyorsun Cumhurıyet bayramını kutlamayı kım ıstemez savastıgımız dusman ıstemez haın ıstemez akp kendı kutlamasını ıptal etmıstır ama vatandasın kutlamasını ıptal edemez ettırmemde alırım bayragımı yakarım cakmagımı cıkarım sokaga ben dusmandan ,gavurun ezıyetınden kurtulup Cumhurıyetı ılan etmısın kım karsı cıkar kutlamama
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel kardeşim,neleri unuttuğumuzu ve nelere alıştırıldığımızı bir düşünürsek 2013 için düşündüklerimin çokta abes olmadığını anlarsın...
Yarın bende aracımı bayraklarla donatıp İstanbul turu atacağım,yasaksa yasak gelsinler ve tutuklasınlar...
Bu bayram meselesi hepten yanlış zaten. Tank asker polis geçit yapıyor ve cumhuriyet kutlanmış ouyor öylemi? Bayramlar bir an önce halkın arasına inmeli artık, halk çoşkuyla kutlamalı. Bu törenler Türk milletine cumhuriyeti unutturmak için dizayn ediliyor.
Yorumsuz...............
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Cumhuriyetimizin törenlerini iptal edip,düğünlere gidenler utansın.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri