Birde "Sözün Bittiği Yerdeyiz" var Bunuda meşhur ettiler Ne sözmüş arkadaş Hep bitiyor hep bitiyor
Printable View
Birde "Sözün Bittiği Yerdeyiz" var Bunuda meşhur ettiler Ne sözmüş arkadaş Hep bitiyor hep bitiyor
O çuval tarihi boyunca şerefi için yaşamış Türk Ordusu'nun başına geçirildiğinde tek kelime edilmedi, ABD'ye nota verilcek mi diye sorulduğunda ''Müzik notası mı bu'' diye de bir de dalga geçildi herzaman olduğu gibi, hatırlarsanız tezkere 3 oy farkla geçmedi meclisten, filistinde müslümanlar ölüyor, işkenceden geçiyor diye yalandan kahramanlık gösterisi yapanlar, Irak'ta 1 milyondan fazla ölen ve tecavüzden geçirilenlerin hangi dinden olduğunu bilmiyorlar mıydı, insanlığın katline evet demek olan tezkerenin altına utanmadan bir de imza atmaya çalışılması nasıl savunulur!! O tezkere geçseydi Irak'ta öldürülen her insanın hayatından bizler de sorumlu olacaktık. Tezkereyi nasıl savunabilirsiniz nasıl!!!! ABD'nin çok umrundaydı sanki pkknın yok edilmesi, şimdi o topraklarda hakimler de pkk'ya ne yapabiliyorlar, onların işlerine geliyor pkknın varlığı, abdnin bizim topraklarımızı bölen BOP haritasını da hiç görmediniz değil mi zaten, kendi topraklarını bölen projenin eş başkanıyım diye basbas bağıranın hangi ülkenin başbakanı olduğunu duydunuz mu peki? Eşref Bitlis'in pkk inlerine İncirlik'ten kalkan abd helikopterlerinin havadan erzak attığını gördüğünü açıklayan demecinden sonra öldürüldüğünü de mi unuttunuz yoksa!! Ne abd'ymiş arkadaş, dost abd, tezkere geçse pkk da bitecekmiş meğer, at gözlüklerimiz olduğundan görememiş anlayamamışız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar Merhaba,
Sizlere Ancak çarşı izinlerine çıktığımda yazabiliyorum.Geçen olan olaylar hepimizi çok üzdü ve hala şok içerisindeyim. Ki orda yazan rakamlara inanmayın diyorum ben askerde olan biri olarak.Açıklayamıyorum ama ne yazıkki öyle. Temennimiz biran önce artık bu şehit haberlerini duymamamız. Vatan Bize emanet..
Hepiniz Kendinize iyi bakın...
Saol Ablacım...Yanımızda olun,dualarınızı esirgemeyin ve varlığınızı hissettirin yeter.
Ne yaparlarsa yapsınlar.Bu Vatan bölünmez..!!!!
Bu habere sevindim işte.İnşallah bunlar sadece 1-2 hafta da unutulup giden haberlerden olmaz. Çünkü çoğu zaman öyle oluyor. Unutulup gidiyor. Allah Şehit ailelerine sabır versin. Vatan bize emanet Kendinize iyi bakın..
https://img828.imageshack.us/img828/502/zzzvvv.jpg
haberin detayı:tıkla
Bugün 12.00 de İstanbul Edirnekapı Şehitliği'ne Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet Konvoyu düzenleniyor,birçok ilde benzer organizasyonlar yapılacak,duyarlı olan herkesi bu konvoylara katılmaya davet ediyorum...
konu siyasi tartışmalara ve propagandaya dönüşmeye başladığı için kilitlenmiştir
tekrar hepimizin başısağolsun
şehitlerimizin toprağı bol olsun allah hepsine gani gani rahmet eylesin