İran kaynakları Murat karayılanı yakaladıklarını doğruladı. Temennim o ki inşallah Türkiyeye iade etmezler. Zira biz çok güzel besleriz.vergilerimizle bi tanesinin daha beslenmesini istemiyorum
Konu ibrahim06 tarafından (14/08/2011 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.
Assınlar ********i.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
asarlar inşallah...
bize iade etmeden sallandırsınlar ya bize kalırsa imralıda apo ya yan yana koyar her ay avukatlarıyla gönderdikleri tehtitleri dinleriz
Bence İran bunu,bize Suriye hususunda siyasi koz olarak bile kullanabilir.
Şu İran'daki generallerden Türkiye'ye ithal etmek lazım. Tebrik ediyorum İran'ı. Adamlar ne Amerika ne başka birşey kimseyi dinlemeden ve son derece başarılı bir biçimde terörle mücadele ediyorlar. Kandili hallaç pamuğuna çevirdiler füzelerle..
Beneficium accipere libertatem est vendere
devlet tarafından doğrulanmayan bir bilgi ama sadece trt haber yaptı..
İran sözcüsü yan çizdi, ben öyle birşey demedim dedi. Bir işler, bir pazarlıklar dönüyor ama bakalım... Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..
Arkadaşşlar bu yapılan haber balon .Gerçek değil.
Yapay gündem oluşturmaya çalışıyorlar,az önce Afrikadaki bir kampın görüntüleri vardı,çocuklar gayet sağlıklı ve neşeliydi,bize gösterilen fotoğraflar ile alakası yok oradakilerin,bunlar hep gündem saptırma çabaları,hergün Şehit veriyoruz ama dur diyen yok,Şehit haberi en fazla 20 dakika sonra balon bir haberle unutturuluyor...
Ben haberin kesinlikle doğru olduğunu ve İbrahim Bey'in tespitlerinin kuvvetli bir ihtimal olduğunu düşünüyorum..
Militan Murat Karayılan Ayrılıkçı yayın yapan ROJ TV isimli kanala telefonla bağlanarak "Yakalanmadım" mesajı vermiş...
https://marksist.org/haberler/4475-m...-tutuklanmadim
Bir enformasyon savaşı yaşanıyor, ama bakalım ne çıkacak..
Terörist yayın sitesi ANF de karayılanın bu akşam roj tvye bağlanacağı yazıyordu ama montaj da olabilir gerçek de.
asarlar inşallah...
Keyif BMW'Dir...
İran yakalarsa affetmez, çünkü PKK'nın İran kolu PJAK bir generali ve epey İran askerini öldürdü.. Bu konuda çok katı kuralları var İran'ın. Adamlar Kandil'e 1 haftada 2000 tane füze attılar taş taş üstünde bırakmadılar neredeyse..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri